Toyota представя Целеустремените

Историята на Бернхард тен Бринке

Какво е нужно, за да се състезаваш в рали Дакар? Бернхард тен Бринке знае.

Като автомобилен състезателен пилот и предприемач той винаги залага всичко. Работейки усилено по пътя към съвършенството, преодолявайики трудности и напълно доверявайки се на екипа и оборудването. И преди всичко останало е страстта му.

Той е първият холандски пилот в историята, спечелил етап в рали Дакар. Не само да спечели етап, но и да спечели цялото състезание рали Дакар се превърна в неговата мечта и той е готов да премине отвъд възможното, за да постигне целта си. Ще бъде ли 2020 г. годината, в която той ще спечели рали Дакар?

/
/
/

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на Целеустремените.

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания. Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, но и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си.