Toyota представя "Целеустремените"

Историята на шеф Ник Брил

За Ник Брил, готвач и собственик на удостоения с 2 звезди от Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), представянето на най-високо ниво на кулинарната сцена е резултат от постоянно развитие, комбинирано с безгранична страст и неспирна отдаденост за достигане границите на възможното.

Ник Брил е готвач и собственик на удостоения с високата оценка от 2 звезди на Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), номер 89 от 50-те най-добри ресторанта в света, 18/20 по индекса на Gault-Millau и т.н. Освен това Ник е утвърден DJ и "глоубтротър", както и човек със семейство. Каква е движещата сила в неговите работа и живот? Какво го стимулира постоянно да се развива?

Ние тръгваме по стъпките Ник на пътешествие до Япония, за да се запознаем с японската култура на хранене. Пътешествие, на което Ник среща суши майстор, звезда на Michelin, който представя на Ник начина на мислене "кайзен", свързан с постоянно развитие и начина, по който да го интегрира в своята работа. Ник се запознава също с великата японска занаятчийска традиция и се вдъхновява да я пренесе у дома в собствения си ресторант.

"Целеустремените" е серия от истории за хора и това каква е движещата сила в техния живот - или движещата сила към победата. Движещата сила към перфекционизма. Движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Освен това, вижте първия епизод на "Целеустремените" с участието на пилота от WEC Майк Конуей

Повече за Toyota

Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Toyota представя: Целеустремените: Историята на Пол Фабрега Как да революционизираме настоящата хранителна система, за да променим начина, по който хората се отнасят към храната си? С амбиция и страст Пол Фабрега се опитва да разработи и достави решения чрез движението за градското земеделие в Хонконг. Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Toyota представя: Целеустремените - Историята на Дамалес Мукака Дамалес Мукака е медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно с екипа си тя се стреми да даде права на жените в цялата страна, да им помогне да изберат своя собствен път и да ги вдъхнови да постигнат мечтите си. Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн Toyota представя Целеустремените - историята на Саманта Пейн С революционен подход и огромна амбиция Саманта Пейн и екипът в Open Bionics променят животи, като създават уникални, усъвършенствани и достъпни бионични крайници, които дават нови възможности на хората с увреждания. Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Toyota представя Целеустремените - историята на @lebackpacker Като пътуващ фотограф Йохан Лолос, познат като @lebackpacker, пътува по света, за да открива и заснема красотата на природата, но и за да документира различните култури, с които се среща по пътя си.