Партньорството на Toyota с Олимпийските и Параолимпийските игри

Силата на спорта и движението в едно

Ние сме изключително горди да обявим нашето партньорство с Международния Олимпийски Комитет и Международния Параолимпийски Комитет до 2024. През следващите 8 години ние ще положим усилия да направим игрите по-вдъхновяващи и впечатляващи от всякога. Ние вярваме в силата на движението. Именно тя е движещата сила, с която създаваме и осигуряваме на света иновативни решения за мобилност.

Toyota вярва в силата на движението

Ние споделяме много ценности и се идентифицираме с огъня, който поддържа всеки атлет да продължава да предизвиква границите на възможното. Ние ще използваме нашето въображение, страст и желание за откриване на нови хоризонти, за да вдъхновим света да постигне повече.

Чрез съвместна работа и близки отношения с атлети, федерации и спортове в Олимпийските и Параолимпийски дисциплини, ние възнамеряваме да трансформираме игрите и да оставим наследство за следващите години. Това е началото на вдъхновяващо пътешествие и ние искаме всеки да бъде част от него - от атлетите на стадиона до тези, които наблюдават игрите пред екрана вкъщи.

Нашата мисия е да популяризираме и отстояваме ценностите на Олимпийските и Параолимпийските игри; силата на човешкия дух и това незатихващо желание за предизвикване на границите.

Това е само началото
 

Ние сме изключително горди и развълнувани да си партнираме с толкова вдъхновяващи организации и вече работим здраво в името на положителното отражение върху хората и обществото. Надяваме се, че и вие ще бъдето толкова развълнувани за бъдещето на игрите. Ще бъде изключително преживавяне.

Повече за иновациите на Toyota