Toyota на автомобилното изложение във Франкфурт 2017

Световна премиера на новия Land Cruiser

На тазгодишното автомобилно изложение във Франкфурт Toyota показва ясната връзка между минало, настояще и бъдеще. Световната премиера на новия Land Cruiser надгражда неговата 65-годиншна репутация на качество, издръжливост, надеждност. Тази есен Toyota също така празнува 20-тата годишнина на легендарния Prius - първият сериен хибриден автомобил. Вече 20 години хибридите са фундаментална част от моделите ни - илюстрирани с концептуалния автомобил Toyota C-HR HY-POWER.

Мощен извън пътя, динамичен на пътя

С история на оff-road терени вече повече от 65 години, Land Cruiser остава уникален в своя сегмент заради способността си да комбинира изключително качество, издръжливост и надеждност с ненадминато представяне извън пътя, които са му спечелили солидната репутация на най-здравия и надежден 4x4 автомобил в света.

Новият Land Cruiser затвърждава репутацията си с още по-високо ниво на лукс, комфорт за пътниците и престиж за собственика. Новият, по-модерен екстериорен стайлинг отпред, по-изтънчен, комфортен и висококачествен дизайн на интериора с нов инструментален панел и централна конзола с подобрена оперативност; подобрения на динамичните способности на пътя и системи за подпомагане на водача извън него-това са само някои от характеристиките, които затвърждават репутацията на новия Land Cruiser като перфектния 4x4-съчетание между способността му да достигне до всяка точка с комфорт и изтънченост.

Където и да искате да отидете Land Cruiser ще ви закара до там . И ще ви върне.

/
/
Рядко срещан диамант

Toyota C-HR се радва на огромен пазарен успех от пускането си на пазара в края на 2016. Още с навлизането си в сегмента на компактните градски кросоувъри Toyota прави силно впечатление с поразителния си дизайн и удоволствие от шофирането. Още по-мощен хибриден двигател стои под капака на новия C-HR HY-POWER концептуален автомобил - създаден, за да се свърже с още повече клиенти, които имат свой личен вкус и начин на живот, показващ високо качество на изпълнението и внимание към всеки детайл.

Като продължи да изследва темата за диаманта, дизайнерският екип намери вдъхновение в естествените сили, които превръщат графита в диаманти и начина, по който твърдата скала може да има огнено разтапящо ядро. Това мислене е отразено в екстериорния дизайн чрез използването на ново матово покритие в тъмно-графитен цвят, драматично контрастиращо с ослепителното покритие в цвят, наречен Burning Orange. Тази концепция е внесена в интериора с комбинацията на черна тапицерия и шевове и детайли в оранжево.

Дизайнът на концепцията е направен, за да се реализира с нов хибриден двигател, който има по-висока мощност от 122 к.с. на произвеждания към момента C-HR. Това рефлектира бъдещето развитие на водещата световна технология на Toyota с по-висока мощност на хибридния двигател при всички основни модели.

/
/
20 години Toyota Hybrid

През 1997 година Toyota започва електрическата революция в автомобилната индустрия с пускането на пазара на първия хибриден автомобил Prius, който е и първият електрически автомобил, който няма нужда да бъде зареждан. Новата по това време хибридна технология представляваше нашата визия за бъдещето на мобилността на 21-ви век и Toyota доказа, че тя е изпреварила времето си- хибридната и електрическата мобилност в момента са приоритет за толкова много автомобилни компании.

Тази година празнуваме 20 години хибридна технология от Toyota и повече от 10 милиона и половина хибридни автомобили на пътя, милион и половина от които са в Европа. От пускането на пазара на първия хибриден Prius, тази иновативна технология сега присъства в 16 модела на Toyota, използвайки седем различни хибридни двигателя. И със сигурност не лежим на стари лаври: Toyota продължава да разширява обхвата на хибридната технология, за да отговаря тя на нуждите на различните клиенти и техния стил на шофиране.

В резултат на това са разработени варианти на хибридния автомобил като Plug-in хибрид с механизъм за зареждане, който да увеличава капацитета на батериятa - наличен в новия Prius PHV. Истинската иновация в хибридната технология е нашият автомобил с нулеви вредни емисии и горивна клетка-Mirai, задвижван от водородна горивна клетка вместо ДВГ. Той е символ на нашето екологично предизвикателство и посвещението ни да намалим емисиите CO2 с 90% до 2050 година.

/

Повече за Toyota ...

Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка Да покориш върховете на Европа Да покориш върховете на Европа По пътя с посланика на Toyota 4x4 @lebackpacker SUV гамата на Toyota SUV гамата на Toyota