Toyota на автомобилното изложение във Франкфурт 2017

Световна премиера на новия Land Cruiser

На тазгодишното автомобилно изложение във Франкфурт Toyota показва ясната връзка между минало, настояще и бъдеще. Световната премиера на новия Land Cruiser надгражда неговата 65-годиншна репутация на качество, издръжливост, надеждност. Тази есен Toyota също така празнува 20-тата годишнина на легендарния Prius - първият сериен хибриден автомобил. Вече 20 години хибридите са фундаментална част от моделите ни - илюстрирани с концептуалния автомобил Toyota C-HR HY-POWER.

Мощен извън пътя, динамичен на пътя

С история на оff-road терени вече повече от 65 години, Land Cruiser остава уникален в своя сегмент заради способността си да комбинира изключително качество, издръжливост и надеждност с ненадминато представяне извън пътя, които са му спечелили солидната репутация на най-здравия и надежден 4x4 автомобил в света.

Новият Land Cruiser затвърждава репутацията си с още по-високо ниво на лукс, комфорт за пътниците и престиж за собственика. Новият, по-модерен екстериорен стайлинг отпред, по-изтънчен, комфортен и висококачествен дизайн на интериора с нов инструментален панел и централна конзола с подобрена оперативност; подобрения на динамичните способности на пътя и системи за подпомагане на водача извън него-това са само някои от характеристиките, които затвърждават репутацията на новия Land Cruiser като перфектния 4x4-съчетание между способността му да достигне до всяка точка с комфорт и изтънченост.

Където и да искате да отидете Land Cruiser ще ви закара до там . И ще ви върне.

/
/
Рядко срещан диамант

Toyota C-HR се радва на огромен пазарен успех от пускането си на пазара в края на 2016. Още с навлизането си в сегмента на компактните градски кросоувъри Toyota прави силно впечатление с поразителния си дизайн и удоволствие от шофирането. Още по-мощен хибриден двигател стои под капака на новия C-HR HY-POWER концептуален автомобил - създаден, за да се свърже с още повече клиенти, които имат свой личен вкус и начин на живот, показващ високо качество на изпълнението и внимание към всеки детайл.

Като продължи да изследва темата за диаманта, дизайнерският екип намери вдъхновение в естествените сили, които превръщат графита в диаманти и начина, по който твърдата скала може да има огнено разтапящо ядро. Това мислене е отразено в екстериорния дизайн чрез използването на ново матово покритие в тъмно-графитен цвят, драматично контрастиращо с ослепителното покритие в цвят, наречен Burning Orange. Тази концепция е внесена в интериора с комбинацията на черна тапицерия и шевове и детайли в оранжево.

Дизайнът на концепцията е направен, за да се реализира с нов хибриден двигател, който има по-висока мощност от 122 к.с. на произвеждания към момента C-HR. Това рефлектира бъдещето развитие на водещата световна технология на Toyota с по-висока мощност на хибридния двигател при всички основни модели.

/
/
20 години Toyota Hybrid

През 1997 година Toyota започва електрическата революция в автомобилната индустрия с пускането на пазара на първия хибриден автомобил Prius, който е и първият електрически автомобил, който няма нужда да бъде зареждан. Новата по това време хибридна технология представляваше нашата визия за бъдещето на мобилността на 21-ви век и Toyota доказа, че тя е изпреварила времето си- хибридната и електрическата мобилност в момента са приоритет за толкова много автомобилни компании.

Тази година празнуваме 20 години хибридна технология от Toyota и повече от 10 милиона и половина хибридни автомобили на пътя, милион и половина от които са в Европа. От пускането на пазара на първия хибриден Prius, тази иновативна технология сега присъства в 16 модела на Toyota, използвайки седем различни хибридни двигателя. И със сигурност не лежим на стари лаври: Toyota продължава да разширява обхвата на хибридната технология, за да отговаря тя на нуждите на различните клиенти и техния стил на шофиране.

В резултат на това са разработени варианти на хибридния автомобил като Plug-in хибрид с механизъм за зареждане, който да увеличава капацитета на батериятa - наличен в новия Prius PHV. Истинската иновация в хибридната технология е нашият автомобил с нулеви вредни емисии и горивна клетка-Mirai, задвижван от водородна горивна клетка вместо ДВГ. Той е символ на нашето екологично предизвикателство и посвещението ни да намалим емисиите CO2 с 90% до 2050 година.

/

Повече за Toyota ...

Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка Подготви се за лятото Подготви се за лятото Вижте лятната оферта на Toyota за аксесоари Да покориш върховете на Европа Да покориш върховете на Европа По пътя с посланика на Toyota 4x4 @lebackpacker