По-добро бъдеще днес

На щанда на Toyota в Женева 2016г.

С пейзаж от покрити със сняг планински върхове и зашеметяващо езеро, автомобилното изложение в Женева се явява свеж полъх за любителите на автомобили в стремеж да задоволи техните очаквания. Тази година гледката остава на заден план, като Toyota дава шанс на феновете да видят по-доброто бъдеще на пътя - и един модел привлича цялото внимание към себе си: новата Toyota C-HR!

Предопределен да промени статуквото, дебютиращият на световната сцена C-HR въплъщава всичко, което една автомобилна премиера трябва да предложи: агресивност, динамичност и привличане. Но нашият впечатляващ C-HR не е единственият модел, който ще привлече погледа ви - компания му правят концептуалният модел KIAKI, революционният автомобил с водородно задвижване Mirai, както и трудолюбивият Proace и неразрушимият Hilux.

Прочетете още, за да научите повече за нашите най-нови модели:

 
 
Заредете се с нови очаквания


Изцяло новият C-HR отваря нова глава в историята на Toyota. Спиращите дъха дизайнерски линии - наподобяващият купе профил, мускулестата осанка и формите, които го карат да изглежда винаги в движение - покриващи високо разположената като в SUV пътническа кабина, за да създадат автомобил от нов вид. Създаден за хора, които обичат да се наслаждават на живота, уникалното пътническо поведение и високо разположената шофьорска позиция на C-HR ви карат да изпитвате удоволствие от пътя. Дори когато сте спрели. Прочетете още, за да се заредите с нови очаквания...

Toyota Kikai 2016
 
Красотата не е само отвън


итали ли сте се някога какво се случва под капака на автомобила ви докато сте на път? Ако да, вие имате късмет - сензационният прототип KIKAI, показва вътрешните механизми на автомобила отвън, като демонстрира майсторската изработка и механичното движение на автомобила и неговите елементи.

Като истински прототип, дизайнерите ни имаха свободата да покажат красотата на компонентите, като например радиатора, кормилната уредба, спирачната система резервоара за гориво и предното окачване, които обикновено остават скрити от погледа ни. KIKAI впечатлява с иновативната си триместна кабина, където водача е в центъра на събитията като предлага максимална видимост. А плавното задвижване на хибридната система ще се хареса на тези, зажаднели за завладяващо преживяване зад волана!

Toyota Mirai 2016
 
Mirai. Бъдещето на горивните клетки, днес!


Акцентите от изложението продължават с революционният Mirai. Автомобилът с горивни клетки на Toyota, вече е по пътищата на избрани страни и поставя началото на ново пътешествие за автомобилните иновации, така както Prius постави началото на хибридната технология преди 20 години.

Като истински пионер в автомобилите с горивни клетки, Mirai ни дава възможност да натрупаме безценни знания за горивните клетки и да разберем как клиентите ни живеят с тази революционна технология. Автомобилът позволява да се насладят на приблизително 500 км. пробег с едно кратко 3-5 минутно зареждане, като единстеното нещо което автомобилът отделя по време на път е вода. Без всякакво съмнение Mirai ни предлага бъдещето още днес!

Toyota Hilux 2016
 
Неразрушим и комфортен


Когато говорим за здравина, няма по здрав от Hilux! Демонстриращ своите мускули на нашия щанд, новият модел изглежда не само по-могъщ, той вече е готов да се подложи на още по-тежки изпитания, благодарение на новото си шаси, по-стабилен товарен отсек и ново окачване, които са в състояние да ви преведат и през най-жестоките офроуд условия, като същевременно ви глези с комфорта на истински SUV автомобил.

Интериорът ви приветствас повишено ниво на изтънченост в края на уморителния ден, Издръжливите и висококачествени материали се съчетават с мултимедиа със 7" сензорен екран и 4.2" цветен TFT мултиинформационен дисплей правят Hilux да се усеща като лек автомобил, докато изцяло новият 2.4л D-4D двигател е по-икономичен, по-рафиниран и с по-висок въртящ момент.

Toyota Proace 2016
 
Вашият партньор за всяка задача


Изцяло новият PROACE VERSO се разкрива за пръв път за тези, които търсят комфортно, практично и удобно пътуване. PROACE Verso допълва гамата на Toyota от пътнически автомобили, като предлага решения за всички нужди, без значение дали търсите автомобил за бизнеса, превоз на пътници или семейна разходка за пикник сред природата.

Наличен в няколко различни комбинации от брой места и дължина на шасито, новият модел предлага  комфорт до 9 пътници, а компактната версия предлага невероятен товарен обем за размера си. В допълнение към всичко това ще намерите и иновативни решения като подвижни седалки, панорамен покрив, автоматична странична врата и всички системи за сигурност на Toyota.

Научете повече за нашите "звезди" в Женева