РАЗГЛЕДАЙТЕ TOYOTA AYGO X PROLOGUE

ДОБАВЯЙКИ ЩИПКА ЕМОЦИЯ В СВЕТА НА КОМПАКТНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Време е за преосмисляне на градския автомобил. Представяме Toyota Aygo X prologue.
Готин и самоуверен, този повдигнат концептуален модел разкрива уникалната ни визия за компактен автомобил. Роден в Европа, моделът е със смел дизайн на кросоувър купе, позволяващ на водачите да изразят своята идентичност, докато се наслаждават на възможността да вземат максимума от градския живот.
Обичате да се откроявате? Обичате да се забавлявате? Това е визия, която искате да стане реалност.

КОНЦЕПТУАЛНИЯТ МОДЕЛ - РАЗКРИТ
КОМПАКТНИЯТ АВТОМОБИЛ С ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ
/

Градско поведение, игрив характер
Съчетавайки забавлението и свободата на Aygo с игриво поведение, Toyota Aygo X prologue е със силна индивидуалност и още по-силно присъствие в класа, като създава визия като никоя друга сред компактните автомобили. С уникално си съчетание на компактни размери, отличимо кросоувър купе и повдигната позиция на седалката на водача, Toyota Aygo X prologue е стилен и същевременно предлага идеалното изживяване от шофирането в града.

Отличим стил, готов за приключения
Toyota Aygo X prologue е разработен, така че да добави различен вкус към живота. Привлекателният му двуцветен дизай и спортният дизайн на линията на покрива, гарантират атрактивността му. Отпред високотехнологичните светлини, които сякаш "прегръщат" купето и голямата предна решетка добавят автентично поведение на всестранен пътешественик. Интегрираната стойка за колела го прави винаги готов за приключения, докато монтираната в страничните огледала екшън камера е там, за да хване моментите, които трябва да бъдат споделени.

/
/

Роден в Европа
В основата на Toyota Aygo X prologue седи едно нещо: Европа. Смелият и пъстър външен вид на концептуалния модел е разработен от отдаден екип в ED2, Европейската централа за дизайн на Toyota във Франция. Големият фокус на малкото звено са младите европейци, живеещи в градовете, водачи, които очакват отличимост и усет към дизайна, така че да могат да изразяват своята индивидуалност, докато се забавляват зад волана.

Представяме Ви Toyota Aygo X prologue

Подготви се за лятото Подготви се за лятото Вижте лятната оферта на Toyota за аксесоари Новото Toyota AYGO - Успешната история продължава. Новото Toyota AYGO - Успешната история продължава. Дизайнерите и инженерите на Toyota подчертават младежкия имидж на AYGO Toyota на международното автомобилно изложение Париж, 2014 Toyota на международното автомобилно изложение Париж, 2014 Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка