1. Stock Cars
  2. bZ4X Stock Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Изцяло електрическият TOYOTA bZ4X
с ЕКО БОНУС 15 000 лв

Шофирайте с нулеви емисии и се наслаждавайте на напълно електрическо изживяване без отпечатък върху околната среда! Иновативен и надежден, TOYOTA bZ4X осигурява изключителен комфорт и първокласен интериор. Авангардният елегантен силует на модерен електрически автомобил се среща с увереното и внушително присъствие на SUV, което създава усещането за уникален дизайн. Изцяло електрическият Toyota bZ4X ви дава свободата да отидете навсякъде, където пожелаете и гарантира отлично преживяване и уверено шофиране.

НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на обявените налични автомобили, сключени след 05.06.2024г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.