1. retailers
  2. За собственици
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota гаранция

Ако вашият автомобил е на възраст под 12 години/100 000 км, можете да получите гаранция от Toyota. Всеки път, когато поръчате обслужване в сертифициран сервизен център, ние ще предоставим гаранция 12 месеца/10 000 км.
Общи условия на Toyota RELAX Запазете час за сервиз

Застраховане от Toyota

Възползвайте се от нашите застрахователни пакети с покритие в зависимост от вида защита, която желаете за вашата любима Toyota. При нас можете да сключите  комплексна автомобилна застраховка, осигуряваща надеждна защита за Вас и Вашия автомобил, която ще Ви помогне да шофирате с увереност.

Научете повече Поискайте оферта

Можем да помогнем и с гуми

Да поддържаме Вашият автомобил в кондиция за път е наш основен приоритет, така че когато имате нужда от помощ с Вашите гуми, от ремонт на спукване до нужда от закупуване на нов комплект или монтиране на сезонни гуми, ние можем да ви помогнем.

Можете да се доверите на нашите обучени техници в Toyota за ремонт или монтиране на резервни части на конкурентна цена, за да сте винаги в движение.

Свържете се с нас

TOYOTA MyT App

Download the MyT app on your smartphone to stay in control of your Toyota. Plan journeys from home, find your car, optimise your driving, and receive service & maintenance notifications.
Научете повече Изтеглете MyT от Google Play (Opens in new window) Изтеглете MyT от App Store (Opens in new window)