1. retailers
  2. Спекта Ауто Toyota Бургас
  3. Употребявани автомобили
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Нашите употребявани автомобили

Изберете първо марка
0 резултата
Допълнителна информация
Допълнителна информация

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/bg/bg?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&location=dealerId%3A00CDA-D3132-BB823-0C600-01200-1&disabledFilters=usedCarLocation%2CstockCarLocation&sortOrder=published

Защо да купите употребяван автомобил от Toyota?

12 месечна минимална гаранция

За да сте спокойни, всички сертифицирани употребявани автомобили от Toyota Approved Used се предлагат с пълна 12-месечна гаранция след обстоен технически преглед от обучени техници в нашите сервизи, последвана от допълнителна гаранция за 12 месеца / 10 000 км с всяко обслужване в сертифициран сервизен център*.

Пълно застраховане

Изборът на автомобил втора употреба при нас е не само лесен, но и сигурен. Застраховайте колата си при тези, които я познават най-добре. Ние предлагаме едно от най-изчерпателните нива на покритие, като ви гарантираме, че ще получите качествени грижи и внимание винаги, когато се нуждаете от спокойствие.

145-точкова техническа проверка

Всички автомобили втора употребa се проверяват от обучени техници в нашите сервизи, където преминават пълна техническа проверка от 145 точки. Всички хибридни автомобили преминават годишен преглед Hybrid Health Check, за да гарантираме, че тяхната хибридна система и батерията са в най-добро състояние.

Продайте своята Toyota

Toyota произвежда коли за цял живот, поради което с удоволствие ги изкупуваме обратно. Изпратете ни подробности за вашия автомобил и ние ще ви предоставим оценка.
Свържете се с нас