1. Owners
  2. Warranty
  3. Hybrid 10-Years Battery Program
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ХИБРИДЕН СЕРВИЗ НА TOYOTA

Вашият автомобил е хибрид! С Hybrid Synergy Drive технология в сърцето си, хибридът на Toyota всяка година печели най-престижните награди в категориите най-здрав автомобил в серийно производство.

ПРОВЕРКА НА ХИБРИДНА БАТЕРИЯ

Програма „10 години безплатна грижа за хибридната батерия“

Пълно спокойствие с проверка на хибридна батерия


Компонентите от Хибридната система на Вашият автомобил, посочени в сертификата за удължена гаранция се покриват от 6 годишна или 200000 км* гаранция (*което настъпи първо). След изтичането на този период, всеки собственик си задава въпроса – „Какво ще се случи, ако възникне отказ по тази система?“.
За целта Toyota е разработила специална програма, целяща да осигури пълно спокойствие на своите клиенти и в следгаранционния период.

След извършването на специализиран тест в оправомощените сервизи на Toyota и ако автомобилът Ви премине успешно тази проверка на хибридната система, Вие имате възможност за удъжаване на гаранцията на хибридната батерия за още една година/15000 км (което настъпи първо). Тя може да се подновява на годишна база до десетата година на автомобила (считано от датата на старт на фабричната гаранция на автомобила), това Ви гарантира години напред плавно, икономично шофиране и увереността, че всичко работи както трябва.

Всеки автомобил преминал успешно теста ще получава сертификат за удължена грижа за хибридната батерия, който удостоверява правото на собственика на автомобила с издаден такъв сертификат, за период от една година или 15000 км след извършване на проверката, в случай на повреда на хибридната батерия, ремонта ще бъде отстранен за сметка на Toyota.

За повече подробности по това предложение, моля обърнете се към най-близкия сервиз на Toyota.

Хибриден сервиз на Toyota

Експертиза

След 20 години иновации се гордеем, че се наричаме хибридни лидери.

Качество

Като част от нашата годишна хибридна проверка, нашите техници тестват системата на вашия автомобил, като ви предоставят необходимата информация, за да разберете състоянието на вашия хибрид.

Стойност

Когато изберете Toyota Hybrid Service, получавате същата стойност и ефективност, която получавате от вашия хибрид.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Не, разходите за поддръжка за хибридни превозни средства са по -ниски, отколкото за конвенционалните превозни средства. Някои части като спирачни накладки се износват по-бавно, поради предимствата на регенеративното спиране на хибрида.

Използвайте формата „Запазете чс за сервиз“, за да намерите най-близкия сервизен център, да изберете дата и час на вашето посещение и да видите пълния списък от услуги и цени. 

Докато вашия хибриден автомобил се проверява от техниците на Toyota, ние ще запишем целия процес и ще изготвим подробен отчет за работата, изолацията и компонентите на хибридната батерия, както и цялостното състояние на вашия автомобил.

Хибридните батерии на Toyota имат дълъг живот и идват с 5-годишна или 100 000 км гаранция, което от двете настъпи първо. Ако вашата батерия трябва да бъде сменена извън гаранционния срок, оторизиран дилър на Toyota може да ви посъветва за цената и да смените батерията с оригинални хибридна батерия на Toyota, а старата батерия да бъде рециклирана.

Хибридната батерия на Toyota никога няма да се изтощи, защото непрекъснато се зарежда, докато шофирате. Сложната система непрекъснато следи бензиновия двигател и акумулатора и безпроблемно превключва между двата, когато е необходимо.

Когато посещавате сервиз на Toyota, можете да сте сигурни, че нашите опитни техници ще използват най-новите технологии и оригинални части на Toyota, за да проверят и възстановят колата ви до стандартите, които е имала след излизането и от завода. Вашата безопасност и удовлетворение са наши основни приоритети.

Всяко хибридно превозно средство Toyota е оборудвано с две батерии: хибридна „тягова“ батерия с високо напрежение и 12 -волтова батерия за спомагателни функции. Местоположението на хибридните батерии се различава в зависимост от модела на превозното средство и може да се намери под задната седалка или под багажното отделение.

Когато обслужвате вашия хибрид в оторизиран сервиз на Toyota, можете да бъдете сигурни, че вашият автомобил получава най-добрата възможна хибридна грижа. От хибридна батерия до спирачни накладки, нашите хибридни техници използват само оригинални части на Toyota, които са проектирани и тествани специално за вашето хибридно превозно средство.