1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Value Service
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Сервизна програма Toyota 5+

Ако Вашият автомобил е Toyota и е на възраст над 5 години, доверете се на нашата експертна грижа за Вашата безопасност и качествено обслужване. Нашият екип от сертифицирани специалисти Toyota и специални пакетни предложения от марката ще осигурят качествен сервиз за Вашия автомобил, отговарящ на високите стандарти на Toyota на разумна цена.

ЗАПАЗЕТЕ ДНК-то НА ВАШАТА TOYOTA

 
 

Ако вашата Toyota е на възраст над пет години, сервизната услуга Toyota 5+ Ви предлага най-добрия начин да поддържате по-старата си вашата Toyota и тя да продължи да Ви служи като нова в продължение на години. Toyota 5+ Ви предоставя страхотно сервизно обслужване с фиксирана цена, което се извършва от обучени техници на Toyota, които познават автомобила ви най-добре и използват само най-висококачествените оригинални части на Toyota. И всичко това на конкурентна цена.

С всеки Пакет Toyota 5+, ще получите 2 талона за отстъпка в размер на 20% от всички оригинални резервни части, оригинални масла, оригинални консумативи и труд. Първият талон можете да използвате веднага заедно с Пакета Toyota 5+. Вторият талон е с валидност до 3 месеца от датата на сервизирането с Toyota 5+, като така получавате възможност да извършите дълго отлаган ремонт с по-добри ценови условия от стандартните.

 

 

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ СЕРВИЗИРАНЕТО С ПАКЕТИ TOYOTA 5+?

 
 
Удобство

Искаме да получaвате по-добро и по-ефективно обслужване всеки път, когато ни посетите. С възможността за онлайн резервация на час за сервиз и професионалното сервизно оборудване, смяна на масло и маслен филтър става бързо и лесно, вашият достъп до всички програми и услуги на Toyota остава гарантиран по всички въпроси отнасящи се до вашата мобилност. Освен това ще сте спокойни, че работата е свършена по точния начин както първия път, така и всеки следващ. 

Качество

Като хора, познаващи вашата Toyota по-добре от всеки друг, ние ще гарантираме, че тя ще функционира надеждно в продължение на много години напред. Нашите обучени техници на Toyota се грижат възможно най-добре за вашия автомобил, като монтират само най-висококачествени оригинални части на Toyota и предоставят качествена услуга, която няма аналог.

Прозрачност

Ние се ангажираме да предоставяме превъзходно обслужване на достъпни цени. Преди да започнем работа, квалифицираните сервизни консултанти ще ви дадат подробна разбивка на това, от което автомобилът Ви има нужда, съпроводено с прозрачно обяснение на разходите за услугата.

КАКВО МИСЛЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА TOYOTA

 • “Сервизът на Toyota е най-добрата инвестиция за моята кола.”


  Жоао Сампайо
  Архитект
  Собственик на 5-годишен Yaris 

 • “Няма да намерите по-добра услуга, за поддръжката на вашата Toyota.”


  Марьо Лайне
  Медицинска сестра
  Собственик на 7-годишна Corolla 

ПРОВЕРЕТЕ НАШИТЕ ЦЕНИ НА

 • Спирачни накладки

  Въздушен филтър на купето

 • Спирачни дискове

  Пера на чистачките

 • Съединител

  Външни ремъци

 • Амортисьори

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

 • Оригинален маслен филтър
 • Дифтунг за пробка картер
 • Правилното и точно количество оригинално двигателно масло
 • Труд за подмяна на двигателно масло и маслен филтър
 • Проверка на цялостното състояние на автомобила по 45 точки

Да програмата е налична и за хибридни автомобили. Нещо в повече, за тях има специално разработени пакети „Хибридна лоялност 5+“ създадена за собствениците на хибридни автомобили Toyota. Те представляват комбинация от стандартните пакети Toyota 5+ и тест на хибридната батерия - Hybrid Health Check (HHC). 

В случай, че не желаете да ползвате пакетите „Хибридна лоялност 5+“, можете да ползвате само пакета по Toyota 5+.

Изтеглете ценова листа TOYOTA 5+