НОВИТЕ СУПЕРГЕРОИ СА ТУК

SUV гамата на Toyota

“Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?” Удивително е как през тези надъхващи фрази продължават да звучат все по-актуално с всеки изминат ден. Всичко останало е оправдание - да изберете относителната сигурност на скуката, да останете в застоя, услужливо наричан “зона на комфорт”. Искате ли да не пилеете, а да печелите време? Да продължавате смело, вместо да се отказвате? Да откривате, вместо да се изгубвате? Искате ли пълноценен живот, изпълнен с приключения и спиращи дъха моменти?

НОВИТЕ СУПЕРГЕРОИ СА ТУК. СЕГА ИЗБЕРЕТЕ КОЙ Е ВАШИЯТ

“Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?” На тези два въпроса имаме цели четири отговора. Какво да се прави, суперсилите просто са заложени генетично в Toyota SUV. Всеки един от нашите автомобили е създаден, за да се превърне в легенда. Сигурност? Разчитайте на тях. Енергия? Имате я. Стил? Гарантираме, че всеки ще ви забележи. За вас сме оставили най-важното, но и най-лесното: изборът. Новата сензация Higlander Hybrid, самочувствието на атлетичния C-HR GR Sport, неуморното вдъхновение на RAV4 Black Edititon или световната слава на Land Cruiser? С новите Toyota SUV супергерои не можете само едно: да сбъркате.

Highlander Hybrid

Highlander Hybrid идва при вас голям и просторен, “само” със седем места: кого ще вземете с вас по пътя към най-новото си приключение? Всички ще се обръщат с въздишка след вас, защото той сияе на пътя и с елегантното си излъчване и впечатляващи 20-цолови алуминиеви колела. Новата гордост на нашите инженери, постигнал почти съвършен баланс между мощност и вредни емисии. Супергероят е вече тук и очаква твоето предизвикателство.

Повече за Highlander   Заяви тест драйв

CH-R GR Sport

CH-R GR Sport не е просто проектиран, той е рисуван. Когато спирате пред галерията за модерно изкуство, вероятно ще го сметнат за част от изложбата. Няма паркинг или път, на който той не изпъква. Лесно покорява града, но ако активният ви начин на живот го изисква, ще ви телепортира и пред чайната до любимата ви ски-писта. Повярвайте, под артистичната външност се крие вашият верен звяр, изпълнен със здравословно количество спортна злоба.

Повече за C-HR   Заяви тест драйв

RAV4 Black Edition

RAV4 Black Edition e сбъднатата мечта на компанията или семейството ви. Внушителното му присъствие е съчетано с благородна осанка, а черният цвят всява респект на всяка пътна карта. Маневрен и пъргав, той е решен да покори всеки път и дестинация, които му зададете, а за енергията му твърдят, че е неизчерпаема. Класически Toyota SUV, с който всеки завой и тесен път се съобразяват. Готов да вдъхне увереност на всеки във всяка ситуация.

Повече за RAV4   Заяви тест драйв

Пътешествието започва с Land Cruiser - легендарния 4x4 джип на Toyota
Land Cruiser

Land Cruiser е добродушният великан, за когото не е проблем да завладее света всеки ден. Повярвайте, макар и известен на всеки паралел и меридиан, той не е получил нищо даром. Всеки детайл в него има една и съща мисия: безопасност и комфорт на проходимостта. Не се подвеждайте по размера: този всъдеход разполага с прецизен ум и е оборудван с всички интелигентни системи, асистиращи шофьора насред всяка една стихия. Този SUV e живото доказателство, че истинска легенда не се става просто така, за ден.

Повече за Land Cruiser   Заяви тест драйв

Научете повече за Toyota SUV автомобили

Dakar 2019: Победа! Dakar 2019: Победа! Пилотите на Toyota GAZOO Racing Южна Африка Насер Ал Атия и Матю Баумел се завръщат у дома със своя произведен в Южна Африка Toyota Hilux за историческа победа. Колкото по-здрав, толкова по-добре: Toyota на Рали Dakar Колкото по-здрав, толкова по-добре: Toyota на Рали Dakar В екстремните условия, въвеждаме нови технологии и намираме нови решения. 10 причини, поради които Toyota Hilux властва по света 10 причини, поради които Toyota Hilux властва по света Научете за причината защо нашите пикапи Toyota Hilux властват по света Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума.