1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Toyota bZ4X
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Запознайте се със съвсем новия електрически SUV Toyota bZ4X

Открийте съвсем новия Toyota bZ4X 

Иновативен, ефикасен и с динамичен SUV дизайн, електрическият Toyota bZ4X надхвърля очакванията. Със своя ръбест, но стилен силует, неподозираните възможности на двойното задвижване и отлична дистанция на пробега, Toyota bZ4X уверено ще ви закара там, накъдето сте потеглили. Погледнете отвъд електрическото и се насладете на ново усещане за шофиране с иновативния електрически SUV автомобил.

Нови измерения в шофирането

Насладете се на най-доброто в сегмента електрическо изживяване с Toyota bZ4X и забравете за вредните емисии. Реагиращ на момента,той доставя скорост и тяга, когато са ви нужни. Благодарение на невероятните способности на двойното си задвижване, Toyota bZ4X ще ви потопи в едно незабравимо пътуване.

Подготвен за всяко пътуване

Завижването на четирите колела AWD XMODE е в основата на сигурността и способността на bZ4X да покорява всякакви терени с удивителна лекота. Можете да бъдете съвсем спокойни, без значение какво е времето или теренът.

Превъзходна издръжливост на батерията

Опирайки се на почти 25-годишен опит в използването на батерии, Toyota bZ4X има прогнозен пробег повече от 458* км с едно пълно зареждане – с нулеви емисии. Три опции за зареждане предлагат гъвкавост на водачите – използвайте бързо обществено зареждане, за да достигнете 150 kW заряд за приблизително 25 минути, или включете в домашен контакт или стенна кутия у дома. Качеството на Toyota осигурява пълно спокойствие за надеждността на батерията. Дори след 10 години батерията все още ще може да запази 90% от първоначалния си капацитет.

*Цикъл WLTP, AWD задвижване. Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.

Надеждна безопасност

Toyota bZ4X предлага изключителни системи за безопасност, където и да изберете да пътувате, независимо дали в градски райони или извън пътя. Включително най-новата технология на Toyota Safety Sense с функции като асистент на водача за аварийно спиране (DESA) и актуализации по въздуха (OTA).

Научете повече за Toyota T-Mate

Кокпит с интелигентна свързаност

Изследвайте света на свързаната мултимедия. С изключително голям 12-инчов сензорен екран, усъвършенствано разпознаване на глас и безпроблемна интеграция на смартфон, Toyota Smart Connect предлага изключително бързо и лесно за използване изживяване, винаги актуално чрез обновления "по въздуха".

Приложението MyT на вашия смартфон ви помага да проверите нивото на батерията си, да планирате зареждане, да проверите данните за пътуването или дори дистанционно да управлявате автомобила си – от климатичен контрол до отключване и заключване на вратите.

Уникален стил и присъствие

Toyota bZ4X съчетава елегантния и усъвършенстван външен вид на електрически автомобил с уверения SUV дизайн. Резултатът е иновативен електрически автомобил, който се справя по всички пътища, и винаги бива забелязан.

Просторен и ефирен интериор

Създаден да подобри изживяването при шофиране за всички пътници, Toyota bZ4X предлага щедро пространство, на което всеки да се наслаждава. Изискан интериор осигурява водещо в класа място за краката на всички пътници, благодарение на превъзходния комфорт и ненадминато усещане за пространство.

Новият електрически SUV BZ4X галерия

Пакетни услуги

Пакетните услуги на Toyota са предназначени да осигурят пълно спокойствие на нашите клиенти. Те ще включват схеми за плащане за дома и обществено таксуване, застраховка и изцяло нов пакет от свързани услуги, достъпни чрез приложението MyT.*

(*) Услугите може да не са налични за всички пазари.

Пробег на електрически батерии

С Toyota bZ4X никога няма да се налага да мислите за пробега. Изключителната производителност на батерията е с прогнозен пробег  повече от 458 км с едно зареждане.

Време за зареждане

Независимо дали у дома, в офиса или в движение, презареждането е просто и удобно. Захранван само от батерия, възползвайте се от нулеви емисии и по-ниски експлоатационни разходи с Toyota bZ4X.

Вашите опции за зареждане

  • Зареждане на обществени станции

    За бързо зареждане можете лесно да намерите станции за бързо зареждане на редица обществени места благодарение на локатора на станции в приложението MyT. Тези високоефективни устройства могат да презаредят вашия bZ4X само за около 25 минути.

  • Домашен Wall box

    Тези специални устройства зареждат много по-бързо от домашен контакт. С bZ4X можете да достигнете пълно презареждане между 6,5*-10 часа.

    (*) С 11kW OBC на разположение през октомври 2022 г.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

С Toyota bZ4X с прогнозен пробег повече от 458 км* с едно пълно зареждане.

(*) Обхватът може да варира в зависимост от избраното превозно средство и клас.

Презареждайте чрез Wallbox, домашен контакт или бързи зарядни станции на различни места. Toyota Connected Services ще ви помогне да намерите станция за зареждане близо до вас, където и да се намирате в Европа.

Зареждането е просто, удобно и напълно безопасно с помощта на кабела, предоставен с автомобила, независимо дали чрез домашен контакт, Wallbox или бързо обществено зарядно устройство.

Времето за зареждане на автомобила зависи от захранването. На обществени станции се насладете на бързо зареждане за около 25 минути. Зареждането на Wallbox у дома или чрез контакт отнема между 6,5-19 часа.

Акумулаторните електрически превозни средства могат да ви спестят пари през целия им живот.

Хибридите и електрическите автомобили имат ключова разлика. Хибридът превключва между бензинови и електрически двигатели, те се самозареждат, докато електрическото превозно средство работи само на батерия и създава нулеви емисии.

Нашите електрически превозни средства се отличават със същата надеждност като всяка друга Toyota. Докато се извършват редовни годишни прегледи, Toyota bZ4X е покрита с 10-годишна гаранция, така че да се радвате на пълно спокойствие.

Защо да изберете електрически автомобил Toyota?

С над 25-годишен опит, Toyota проправя пътя към изцяло електрическо бъдеще. С повече от 18 милиона електрифицирани превозни средства на пътя и 17 електрифицирани модела, от които да избирате, Toyota продължава да предоставя изключителни иновации, които правят клиентите по целия свят щастливи. Благодарение на богатия опит в разработването на технология за батерии и ефективно управление на енергийните потоци, електрическите превозни средства на Toyota предлагат надеждна и дълготрайна производителност.

Електрически автомобили Toyota

Научете повече

Започнете пътуването си отвъд нулата

Абонирайте се за бюлетина на Toyota bZ и получавайте най-новите актуализации. С първия модел от серията Toyota bZ, наличен от средата на 2022 г., няма да искате да пропуснете нещо.