1. New Cars
  2. Надеждност и Гаранция
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

RAV4 Plug-in Hybrid Style Bi-Tone
Надеждност и Гаранция

SUV

RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV
Бяла перла/черно

Стандартен двигател

2,5 л. plug-in хибрид

Трансмисия

4X4

Цените на RAV4 Plugin започват от

642 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax
RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Безопасност

Чувствайте се в безопасност с Toyota Safety Sense

RAV4 Plug-in Hybrid прави още повече, за да предпази вас и другите около вас. Неговите усъвършенствани технологии Toyota Safety Sense вече са по-интелигентни, за да ви помогнат да шофирате с увереност и спокойствие.

Toyota Safety Sense е комбинация от технологии за асистенция на водача, които ви помагат с всичкo - от разпознаване на пътна ситуация при опаснoст от сблъсък, до следене на пътните знаци, за да се гарантира вашата безопасност.

Сервизиране

Инциденти се случват и на най-внимателните водачи. За щастие, независимо дали инцидентът е малък или голям, може да разчитате на сигурността на сервизната мрежа на Toyota. Обучените ни механици предоставят услуга, която е "от начало до края" и която цели да върне автомобилът ви в оригиналното си състояние.

Обучените механици на Toyota ще сервизират автомобила ви според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и т.н.). Ако има нужда от резервни части - изпозлваме само оригинални Toyota части с минумум една година гаранция. А когато това е възможно ще осигурим и заместващ автомобил.