Prius+

Пълен хибрид със 7 места

Авангардните технологии на Prius + улесняват вашето пътуване. Функции като Head Up Display и Intelligent Parking Assist са толкова интуитивни, че превръщат шофирането в приятно и забавно изживяване за вас и цялото семейство. Представете си как започватe деня си с Prius+. Един поглед, към отражението ви във витрината покрай, която минавате, ще ви накара да се усмихнете: отличителен и авангарден. Toyota Prius Plus не се предлага на българския пазар.

Изберете друг хибриден автомобил Toyota

Знаем, че автомобилите ни са уникални и не всеки автомобил би заменил Toyota Prius+, но все пак разглeдайте предложенията ни за семейни автомобили:

Легендарната Toyota Corolla

Легендарната Toyota Corolla

Удоволствие е да шофирате новият стилен хибрид Corolla седан. Дали шофирате в града или по магистралата, ще се възползвате от самозареждащата се хибридна система, както и от надеждността и сигурността, с които Toyota е известна.

Научете повече за Toyota Corolla
Corolla Touring Sports

Corolla Touring Sports

Corolla автомобилът, който допълва активния ти начин на живот. Перфектната компания за всяко семейно пътешествие. Избор между 1.8 и 2.0-литров хибриден бензин-електрически двигател. Багажникът ще побере всичко благодарение на лесно сгъваеми задни седалки.

Научи повече за Corolla TS
Луксозният Camry Hybrid

Луксозният Camry Hybrid

Новият седан Camry Hybrid предлага защеметяващ външен вид, изискан комфорт, изобилие от интуитивни технологии и ви награждава с невероятно изживяване зад волана.

Повече за Camry хибрид
Prius

Prius

Флагманът в хибридната гама на Toyota. С новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA) безопасността и комфортът са комбинирани с вълнуваща управляемост и интуитивни нови технологии. А Hybrid AWD-i осигурява допълнителен контрол при сложни пътни условия.

Научете повече за Prius