1. Electrified
 2. Plug-In Хибриди
 3. Обхва
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Пътувайте НАДАЛЕЧ С ЕЛЕКТРИФИЦИРАН ЗАРЯД

Plug-in-Hybrid автомобилите предлагат същите страхотни предимства, както нашата хибридна гама автомобили Toyota Hybrid, но с възможност за по-дълго пътуване с чисто електрическо задвижване. Заредени от електрическата мрежа, те могат да изминат до 75 км с нулеви емисии и без използване на гориво. За по-дълги пътувания те преминават безпроблемно към ефективна бензиново-електрифицирана система, с водеща в класа си горивна ефективност. Пълно спокойствие за всяко шофиране.

Най-доброто от двата свята

Toyota Plug-in хибридите ви предлагат най-доброто от два свята – осигурявайки както динамична производителност, така и изключителна ефективност. Насладете се на водещи в класа разход на гориво, електрически пробег и емисии на CO2, допълнени от спокойствието, че наличието на бензинов двигател може да осигури по-дълго пътуване.

Увеличаване на вашия пробег

Който и хибрид на Toyota да сте избрали, следните съвети за хибридно шофиране ще ви помогнат да извлечете максимума от икономията на гориво и да увеличите максимално своя пробег.
 • Изчистете багажника

  Поддържането на багажника без излишно тегло ще повиши производителността и икономичността на вашия автомобил.

 • Намалете климатика и отоплението

  Опитайте се да пестите мощност и консумация на енергия. Използвайте отоплението само когато имате нужда от него.

 • Плавно шофиране

  Оптимизирането на вашия стил на шофиране подобрява ефективността на вашия автомобил. Плавното и ранно спиране помага на регенеративното спиране да събира повече енергия, което позволява на режима EV да работи за по-дълги периоди.

 • Затворете прозорците

  Това ще помогне за намаляване на съпротивлението и разхода на гориво.

 • Запознайте се с хибридния информационен дисплей

  Това ви позволява да проверите колко енергия се използва.

Свързани въпроси