1. Electrified
  2. Charging
  3. Toyota Wallboxes
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Зарядни устройства за стена на Toyota

Енергията, за да извлечете максимума от вашето EV

Със стилно зарядно устройство за стена на Toyota, можете да отключите потенциала на вашия Plug-in хибрид (PHEV) или изцяло електрическо превозно средство (EV) от комфорта на дома. Независимо дали става дума за пестене на гориво, шофиране допълнително с чиста електрическа енергия или спестяване на време за посещение на по-малко обществени зарядни станции, нашите висококачествени зарядни устройства wallbox са удобният и рентабилен начин да се чувствате заредени всеки ден

Свържете се, отпуснете се, презаредете се

Зарядното устройство за стена на Toyota предлага лесен и ефективен начин за презареждане на вашия PHEV или EV от дома. Инсталирани във вашия гараж или на алеята ви, те презареждат батерията на вашия автомобил по-бързо и по-надеждно от домашен контакт, така че можете да се отпуснете, знаейки, че винаги сте напълно заредени и готови за работа.

Повече заряд, по-забавно

Със зарядно устройство Toyota wallbox можете да се насладите на повече от уникалното изживяване при шофиране, което вашият PHEV или EV доставя. Редовното презареждане означава, че вашият PHEV прекарва повече време в безшумен EV режим, спестявайки гориво и намалявайки емисиите, докато шофьорите на EV могат да започват всеки ден, знаейки, че могат да пътуват по-далеч, без да спират за презареждане.

Планирайте зареждането

Зарядните устройства Toyota wallbox ви дават контрол сега и в бъдеще. Като планирате зареждането си в колата или чрез приложението за смартфон MyToyota, можете да се възползвате от по-евтините цени на електроенергията извън пиковите часове. И тъй като са снабдени с конектори тип 2 по европейски стандарт, ще се радвате на гъвкавост при зареждане и спокойствие за години напред.