Ново поколение Corolla

Емблематичният модел на Toyota напълно обновен

Най–продаваният автомобил в света се завръща с три модификации (седан, хечбек и комби). Новата Corolla предлага вариант за всеки: хечбек за млади и независими двойки, комби за семейства с деца и авантюристичен дух, и седан за амбициозни професионалисти, изискващи простор и имидж при шофирането. Различни като дизайн и трите модификации са обединени под името на легендарния модел Corolla, който е с подобрена динамика, стабилност и удоволствие от шофирането.

Corolla седан
Новият Corolla седан

Представена за пръв път в хибридна версия, Corolla седан осигурява динамично шофиране благодарение на самозареждащата се хибридна батерия. С напълно нов подход към дизайна и технологията, най-продаваният в света автомобил има всичко, от което се нуждаете: престижен нов екстериор, напълно обновен интериор, редица усъвършенствани технологии, и най-важното от всичко - подобрени системи за сигурност Toyota Safety Sense.
Новата Corolla седан е повече от просто страхотно шофиране: удобният кокпит е проектиран спрямо вашите нужди, усъвършенстваната система Toyota Safety Sense осигурява сигурност на всеки участник на пътя, а хибридната технология е вълнуващо изживяване. Сorolla седан се завръща - по-добра от всякога.

Защо не направите кръгче с Toyota Corolla?

Избери седан, хечбек или  комби, желана дата и се наслади на удоволствието да управляваш Toyota Corolla!

Автомобил с какъв двигател желаете да шофирате?

Хибрид
Бензин
Дизел
Нямам предпочитания
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета

Кога желаете да направите своето пробно шофиране?

Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Промени
Избраният от Вас модел и задвижване на автомобила:
Промени
Избран търговец:

Благодарим Ви!

Вашата заявка е получена успешно и в момента се обработва в най-кратък срок ще се свържем с Вас.

Лизингов симулатор

Създайте свой собствен автомобил Toyota и разберете цената, вижте примерните месечни вноски като използвате финансовия ни симулатор.
Изпратете своята конфигурация и финансовата симулация до търговец на Toyota и поискайте детайлна информация за финансиране на избрания от вас автомобил.
Можете да запазите своя автомобил в портала "Моята Toyota" и винаги да отваряте тази конфигурация.

Corolla хечбек
Новият Toyota Corolla хечбек

Купето на новата Corolla е създадена с мисъл за вашия комфорт. Спортната седалка ви осигурява стабилна позиция и се грижи за вашия комфорт при дълги пътувания. Позицията на управление е възможно най-естествена, което ви помага да останете във форма.
Смелият и динамичен екстериор се постига чрез комбинация от широчина и елегантен профил с атрактивен нисък капак. Спортни 18" алуминиеви джанти, стилни LED-фарове и "bi-tone" цветова комбинация допринасят за забележителния екстериор на автомобила.
Ще се влюбите в динамичното поведение на новата Corolla. За първи път Toyota предлага избор между два хибридни двигателя: 1.8-литров хибрид и 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател - за същия модел.

Corolla Touring Sports
Toyota Corolla Touring Sports комби ново поколение

Новата Corolla Touring Sports ви осигурява пространството, от което се нуждаете, когата се нуждаете. Пътниците в задната част на купето се чувстват точно толкова удобно, колкото и тези отпред.
Щедрият багажник ще побере всичко благодарение на регулируемата му кора, странични джобове и лесно сгъваеми задни седалки. Подът на багажника е двустранен, с мокет от едната страна и гума от другата.
За още повече място, просто го преместете на по-ниска позиция. Нуждаете се от още повече място? Дръпнете лоста и задните седалки автоматично ще паднат назад. А когато носите своя интелигентен ключ, плъзнете крака си зад задната броня и вратата се отваря автоматично.

Toyota Safety Sense

Научете повече

Употребявани автомобили TOYOTA Употребявани автомобили TOYOTA Вижте предложенията на Toyota търговците. 10 години безплатна грижа за хибридната батерия 10 години безплатна грижа за хибридната батерия Toyota Corolla чества 50 години Toyota Corolla чества 50 години 44 милиона продадени автомобила в света. Toyota Corolla: Автомобилът за хората Toyota Corolla: Автомобилът за хората Първият семеен автомобил на Toyota