Най-добрите хибридни автомобили за Вашия бизнес

Представата, че всички хибридни автомобили са чисти и рентабилни, ги превърна в предпочитан избор на бизнеса.  Но противно на това, в което мнозина вярват, не всички хибриди са еднакви. Като пионери в самозарядните хибриди имаме опит от над 20 години като лидери в хибридната технология. Научете защо Toyota Hybrid е най-добрият избор за вашия бизнес, от ролята на електрификацията в нашите хибриди до това как работят различни хибридни автомобили.

Другите хибридни автомобили

Всички хибриди ли са като Toyota Hybrid?

За всеки мениджър, намаляването на разходите на автомобилния парк и постигането на ниски нива на вредни емисии е възможно само чрез придобиването на хибридни автомобили. И въпреки че повечето произвеждани хибридни автомобили могат да понижат разходите и да подобрят екологичните показатели на фирмения автопарк, вижте детайлите и ще разберете, че повечето вършат само част от това, което предлагат хибридните автомобили с технология Toyota Hybrid.

Почти всеки хибрид на пазара е оборудван с технология stop-start. Технологичното решение спестява гориво и отделени вредни емисии, като изключва двигателя, когато не сте в движение например докато чакате на светофар, След което двигателя се стартира, за да потеглите.

Повечето модерни хибриди черпят електрическа енергия, съхранена в батерии, за да подпомагат бензиновия двигател, например при изпреварване или да зареждат аксесоари като светлини, климатик или аудио уредбата. Обикновено батериите се зареждат при спиране на автомобила.

Но има нещо, което тези хибриди на могат: Те не могат да се движат само в електрически режим.

/
Toyota Hybrid

Какво отличава хибридите на Toyota?

/Хибридите на Toyota са познати като "хибридни електрически" автомобили, защото съчетават два енергийни източника - бензинов и електрически. Двата двигателя, които могат да работят самостоятелно един от друг е това, което отличава самозарядните хибриди на Toyota от останалите. В резултат, можете да се насладите на безшумно потегляне само с електрическия мотор и дори да поддържате постоянна скорост в електрически режим при различна скорост в зависимост от поколените хибридна система, което означава нула консумация на гориво и отделени вредни емисии и почти безшумно шофиране в 50% от времето, в което пътувате.

И понеже всички наши хибридни електрически автомобили са самозарядни, не е нужно да търсите електрическа мрежа, в която да  включите автомобила и да изчаквате часове, за да се зареди батерията. Нашите хибриди са оборудвани с технология за регенериращо енергия спиране - когато натиснете спирачката, генератора зарежда с електричество батерията на хибридния автомобил. Това означава, че не е нужно да спирате пътуването си и да отделяте време за зареждане на батерията при дългите бизнес пътувания.

Toyota Plug-in Hybrid

Какви са ползите на плъгин хибридите?

Ако смятате, че бизнеса ви се нуждае от по-продължително шофиране в електрически режим, което да ви осигури по-голям пробег с едно зареждане на резервоара и много по ниски нива на отделени емисии CO2, автомобил като Toyota Prius Plug-in Hybrid може да решението, от което се нуждаете. Създаден на основата на съществуващите бензин-електрически хибриди, автомобилът е оборудван с по-мощна батерия, която позволява да шофирате над 50 км. и със скорост до 135 км/ч само в електрически режим.

Понеже шофирането само частично зарежда плъгин батерията, за да се възползвате от пълните възможности на автомобила и да намалите включването на бензиновия двигател е нужно да зареждате батерията чрез  електрическата мрежа. Prius Plug-in Hybrid се зарежда напълно за по-малко от три часа, и независимо, че това не е изискване, за разлика от електрическия автомобил,  вие ще получите най-добри показатели по този начин. Например, напълно зареден автомобил Prius Plug-in Hybrid може да измине 1,300 km* с един резервоар бензин.

/
Как реално да ги сравним?

Другите
хибриди
Toyota
Hybrid
Toyota Plug-in
Hybrid
hybrid-business-electric-vehicleШофиране в електрически режим
Интелигентно превключване в електрически режим при градско шофиране
business-hybrid-cross
business-hybrid-tick business-hybrid-tick
hybrid-business-electric-boostЕлектрическо ускорение
Импулс елкетрическа мощ за бързо ускорение
business-hybrid-tick
business-hybrid-tick business-hybrid-tick
hybrid-business-ancillary-powerАксесоарно захранване
Електрическата батерия захранва светлини, климатици и аудио уредбата
business-hybrid-tick business-hybrid-tick business-hybrid-tick
hybrid-business-energy-recoveryВъзстановяване на енергия
Хибридната батерия се самозарежда докато спирате
business-hybrid-tick business-hybrid-tick business-hybrid-tick
hybrid-business-coastingПри шофиране по инерция
Хибридната батерия се самозарежда докато шофирате по инерция
business-hybrid-tick business-hybrid-tick business-hybrid-tick
hybrid-business-start-stopStart & Stop
При натоверен градски трафик двигателя автоматично се изключва
business-hybrid-tick
business-hybrid-tick business-hybrid-tick
hybrid-business-pluginPlug in
Хибридната батерия се зарежда напълно само когато се включи в електрическата мрежа
business-hybrid-cross business-hybrid-cross business-hybrid-tick
Електрически автомобили

Произвеждa ли Toyota електрически автомобили?

Нашите хибридни и плъгин хибридни автомобили са идеални за изминаването на големи разстояния, а електрическите автомобили все още са най-подходящи за кратки пътувания с ниска скорост, с което подобряват мобилността и намаляват замърсяването на градските части.

Тези компактни превозни средства с нулеви вредни емисии, захранващи се с батерии, които бързо се презареждат, могат да подобрят качеството на въздуха и да намалят стреса от здръстванията в града. Те са безшумни, лесни за управление и с ниски разходи на експлоатация, което ги превръща в в перфектно средство за ежедневниите ни градски пътувания или в средство за доставки.

Ето защо ще предложим на пазара над 10 електрически автомобила през 2020, както и разширяване на линията от плъгин хибриди и водородни автомобили, както за превоз на пътници така и за товарни дейности.*Общия пробег е калкулиран на основата на пътуване без спиране с комбиниране на пробега в електрически режим (при напълно заредена батерия) и пробега в хибриден режим с разход от
3.4л./100км. Тези стойности са измерени в кобнтролирана среда с масово произведен автомобил, в съответствие с изискванията на Европейската комисия.

/

Повече за чистата мобилност на Toyota

Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Новият Yaris Cross Hybrid Новият Yaris Cross Hybrid Изцяло новият Yaris Cross в пълния си блясък. Отвеждащ Yaris до нови висоти, стилният Yaris Cross съчетава всички качества на нашия градски автомобил от следващо поколение с истински SUV.
Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Фернандо Алонсо e най-новото попълнение на Toyota Gazoo Racing за сезон 2018 Празнуваме 20 години лидерство в хибридната технология Празнуваме 20 години лидерство в хибридната технология През последните 20 години много неща се промениха - от начина, по който общуваме и се забавляваме до начина, по който виждаме света около нас. Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid.