Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Новият Prius

Да управляваш бизнесa си ефективно

Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.

Prius IV хибриден автомобил за бизнес клиенти
Върховно хибридно изживяване

Новият Prius преначертава границите със своята подобрена хибридна технология.  Благодарения на новата платформа, сега Prius се управлява по-директно, с по-голяма стабилност и пъргавина в завоите.

Новата хибридна система на Toyota отвежда шофирането на следващо ниво с  гладко предаване на мощността, изключителна отзивчивост и способност за интелигентни реакции, когато изискванията на водача са повишени.

С увеличена способност за по-често шофиране в електрически режим, благодарение на усъвършенстваното зареждане на батерията, можете да се насладите на спокойната Prius атмосфера по време на най-различни пътувания.

Ефективност при всяко пътуване
Новият Prius притежава непобедима икономичност в града

Новият Prius предлага недостижима за конкурентите икономичност в градска и и извънградска среда. Икономията на гориво е подобрена с 18% и независимо къде ви отвежда вашето бизнес пътуване, ще забележите разликата в бюджета си.

Икономията на гориво означава и по-ниски нива на отделени вредни емисии; по-ниски данъци, такси и разход за гориво.

Технология - бизнес класа
Високотехнологичното купе на новия Prius


Високотехнологичното купе на новия Prius, във версии със сив или черен интериор, впечатлява с модерни висококачествени материали и изящни метални вложки, придружени от иновативни детайли. Съчетанието им създава интериор, изпълнен с комфорт и ефективност.

За голяма част от хората, които обичат да работят, автомобилът е техния офис. Именно те ще оценят смислените технологии, внедрени в Prius, които ви подкрепят по време на вашите пътувания. От футуристичните аудио-прибори до Head-Up дисплея (HUD), новият Prius Ви възнаграждава с богатство от иновативни технологични решения.

Пионерен дизайн
Prius е истинско превъплъщение на модерния автомобилен дизайн


С динамичната си визия, подчертана от по-ниската линия на покрива, изчистени пропорции, отличителни LED светлини в задната част на автомобила и Bi-LED отпред, новият Prius е истинско превъплъщение на модерния автомобилен дизайн с водещ в класа си коефициент на въздушно съпротивление.

Въпреки своя изчистен дизайн, новият Prius удобно настанява 5 пътника и предлага по-голямо багажно пространство. А с по-голямата си теглителна сила Prius е готов да се справи и с най-тежките бизнес задачи.

Непрекъснато спокойствие
Хибридната система на Prius е с 6 години или 200 хиляди км. гаранция


Както всички автомобили Toyota,  новият Prius съчетава водещи иновации и всепризната репутация за качество, надеждност и клиентска удовлетворенсот. За пълно спокойствие Хибридната система на Prius е с 6 години / 200,000 км. гаранция. Ще се радвате и на по-ниски разходи за поддръжка, благодарение на иновативната регенеративна система за спиране, която намалява износването на спирачните дискове и накладки.

Точно както първият Prius през далечната 1997 година, заяви категорично началото на ерата на хибридните автомобили, така и новият Prius отново поставя хибридната технология там, където принадлежи: В челните редици на автомобилния модерен дизайн, технологии и иновации.

*Което настъпи първо