Каква е разликата между "меки"
и пълни хибриди?

Попитайте Toyota Hybrid
До 50% от вашите пътувания в града в електрически режим

Всички хибридни автомобили са задвижвани от комбинация на двигател с вътрешно горене и електромотори. В сравнение с "меките" хибриди, основното предимство на "пълните" хибриди Toyota е фактът, че двата източника на енергия работят независимо един от друг.

"Меките" хибриди могат да използват своите електромотори само за подпомагане на двигателя с вътрешно горене при ускорение и движение с постоянна скорост - електромоторът не може сам да задвижва автомобила. В "пълен" или самозаряден хибрид Toyota можете да се наслаждавате на изцяло електрическо задвижване за до 50% от пътуванията си в града и при движение с до 50 км/ч. При по-висока скорост или при изпреварване на магистралата бензиновият двигател и електромоторите работят в тандем, за да ви осигурят достатъчно голяма мощност.

Все още имате въпроси като например каква е разликата между "пълен" и "мек" хибрид? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.