Колко издържат хибридните батерии?

Попитайте Toyota Hybrid
Живот, изпълнен със спокойствие

Иновативната технология на хибридните батерии в хибридите Toyota е проектирана да издържи през целия живот на автомобила. И тъй като батерията на хибридите Toyota е самозарядна, тя никога не трябва да бъде включвана в контакта, за да се зарежда. Всички компоненти на хибрида, включително хибридната батерия, са с гаранция 5 години/100 000 км* директно от Toyota.

Като част от Toyota Hybrid Health Check, хибридната система на вашия автомобил и хибридната батерия ще бъдат проверени от техническите специалисти на Toyota, за да се гарантира, че те са в топсъстояние. След тази годишна проверка вашата Toyota ще може да получи гаранция още 1 г./15 000 км* в рамките на Hybrid Battery Extended Care, максимум до 10 години.
*В зависимост кое настъпи първо.

Все още имате въпроси като например колко издържат батериите на хибридите? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.