Колкото по-здрав, толкова по-добре

Легендарна здравина, приложена в Рали Dakar

40 години Toyota на Рали Dakar

Със своите необичаен терен и невероятни скорости, успехът на Dakar е въпрос не само на скорост; качеството, издръжливостта и надеждността също за изключително важни. При тези екстремни условия, доверието в автомобила е ключов фактор, а именно легендарната здравина на автомобилите на Toyota е причината да бъдат избрани от състезателите.

Прочетете повече за участието на Toyota в тазгодишното рали с нашите редовни новини за Рали Dakar.

Виж последните новини

Прочетете повече за участието на Toyota в тазгодишното рали с нашите редовни новини за Рали Dakar.

Виж последните новини

“Ние ще продължим да създаваме все по-добри
автомобили, изминавайки голямото разнообразие от
пътища и терени по света.”
Akio Toyoda

Нашите екстремни Dakar офроудъри
/
Toyota Hilux Dakar
Категория Супер Продукция
Новият Hilux на TOYOTA GAZOO Racing Южна Африка има многобройни подобрения за 2018. Нов средно-разположен двигател, по-голям ограничител на въздуха и променено независимо задно окачване (с 12% допълнително по-голям ход на колелата) му осигуряват отлични нива на баланс и маневреност.
  • Нов средно разположен V8 двигател
  • Променено независимо задно окачване
  • Задвижване на всички колела
  • Намалено тегло
Toyota Land Cruiser
Категория Производители
двата автомобила Land Cruiser Toyota Auto Body се състезават във високо конкурентната категория Производители. Тазгодишните автомобили имат нов дизайн на предната част и страниците и подсилени V8 биодизел двигатели, които се задвижват изцяло чрез смес от растително масло и водорасли.
  • V8 биодизелов двигател
  • Променен дизайн на предна част и страници
  • Отделно задвижване на четирите колела
  • Задвижван 100% от растително олио и водорасли.
Доверието е стандарт
/
Асистент за контрол на сцеплението Осигурява сцепление и на най-тежките терени
/
Асистент за изкачване по наклон Изкачване по хълмист терен без опасност от дестабилизиране
/
Защита на шасито Защитава най-важните части на вашия Hilux
/
Заключване на задния диферренциал Възможността да заседнеш е вече само история

Toyota SUV гама: Защото моментът е сега

За повече от 65 години, ние сме си изградили репутация като най-надеждния и сигурен SUV автомобил. Днес, имаме гама с SUV модели за всеки, и тези легендарни качества са само част от целия й имидж. От градския шик на C-HR и всепроходимостта на RAV4, до ненадминатите офроуд възможности на Land Cruiser и Hilux, има Toyota SUV модел, който да се справи с всяко приключение или предизвикателство.

Повече за TOYOTA GAZOO Racing

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.