Колкото по-здрав, толкова по-добре

Легендарна здравина, приложена в Рали Dakar

40 години Toyota на Рали Dakar

Със своите необичаен терен и невероятни скорости, успехът на Dakar е въпрос не само на скорост; качеството, издръжливостта и надеждността също за изключително важни. При тези екстремни условия, доверието в автомобила е ключов фактор, а именно легендарната здравина на автомобилите на Toyota е причината да бъдат избрани от състезателите.

Прочетете повече за участието на Toyota в тазгодишното рали с нашите редовни новини за Рали Dakar.

Виж последните новини

Прочетете повече за участието на Toyota в тазгодишното рали с нашите редовни новини за Рали Dakar.

Виж последните новини

“Ние ще продължим да създаваме все по-добри
автомобили, изминавайки голямото разнообразие от
пътища и терени по света.”
Akio Toyoda

Нашите екстремни Dakar офроудъри
/
Toyota Hilux Dakar
Категория Супер Продукция
Новият Hilux на TOYOTA GAZOO Racing Южна Африка има многобройни подобрения за 2018. Нов средно-разположен двигател, по-голям ограничител на въздуха и променено независимо задно окачване (с 12% допълнително по-голям ход на колелата) му осигуряват отлични нива на баланс и маневреност.
  • Нов средно разположен V8 двигател
  • Променено независимо задно окачване
  • Задвижване на всички колела
  • Намалено тегло
Toyota Land Cruiser
Категория Производители
двата автомобила Land Cruiser Toyota Auto Body се състезават във високо конкурентната категория Производители. Тазгодишните автомобили имат нов дизайн на предната част и страниците и подсилени V8 биодизел двигатели, които се задвижват изцяло чрез смес от растително масло и водорасли.
  • V8 биодизелов двигател
  • Променен дизайн на предна част и страници
  • Отделно задвижване на четирите колела
  • Задвижван 100% от растително олио и водорасли.
Доверието е стандарт
/
Асистент за контрол на сцеплението Осигурява сцепление и на най-тежките терени
/
Асистент за изкачване по наклон Изкачване по хълмист терен без опасност от дестабилизиране
/
Защита на шасито Защитава най-важните части на вашия Hilux
/
Заключване на задния диферренциал Възможността да заседнеш е вече само история

Toyota SUV гама: Защото моментът е сега

За повече от 65 години, ние сме си изградили репутация като най-надеждния и сигурен SUV автомобил. Днес, имаме гама с SUV модели за всеки, и тези легендарни качества са само част от целия й имидж. От градския шик на C-HR и всепроходимостта на RAV4, до ненадминатите офроуд възможности на Land Cruiser и Hilux, има Toyota SUV модел, който да се справи с всяко приключение или предизвикателство.

Повече за TOYOTA GAZOO Racing

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.