Toyota Supra A90

"A" серията е отново тук. Goodwood 2018
Легендата се завръща

Спортният прототип Toyota Supra A90 ще направи своя световен дебют на престижния Фестивал на скоростта 2018 в Гугууд.

“Новата Supra трябва да бъде емблематичният флагман
автомобил на бранда Toyota
и шампионът на своето време.”
Тецуя Тада – главен Инженер

/
Родена да впечатляваКато съвместен проект между Toyota и BMW, новата Supra още по начало е виждана като един от топ състезателните автомобили, заедно с цялото му състезателно родословие. По твърдение на Тада-сан новата Supra ще бъде официално пусната на пазара в началото на 2019 г., ще наследи традицията, създадена от предходните модели Supra, и ще въплъти модерните иновативни технологии без никакъв компромис.

Със своя 6-цилиндров предноразположен двигател с характер и задното си предаване, следващата Supra не само възражда наследството на миналото, но и обещава да даде на управляващия наистина впечатляващо изживяване.

Новини за Toyota GAZOO Racing в социалните мрежи

С име, носещо асоциацията за мощ, динамично движение и маневриране, Supra е наследник на автомобили от световна класа вече четвърт век. Един от най-известните спортни автомобили на Toyota, моделът GT, с предноразположен двигател и задно предаване, е най-мощният модел на Toyota. Днес, 16 години след приключването на производството си, той все още се радва на статус на икона сред феновете на спортните автомобили.

Сензацията в Женева
Бъдещето е в забавлението от шофиранетоС предно разположен двигател и задно задвижване на колелата, съвременна олекотена конструкция и интериор, предназначен за състезания, създаденият от Toyota състезателен протитип GR Supra с две врати е перфектно олицетворение на философията ни за забавление от шофирането.

/
/
/
/
/
/
Прототип, разработен за състезанияВ GR Supra, спортния прототип, широко се използва здрав олекотен материал за елементите като предната и страничните брони, сплитер и дифузьори, странични спортни престилки, огледала и странични спойлери.

Купето е изцяло предназначено за състезания и е оборудвано със състезателно приборно табло, OMP седалка, предпазни колани и бързо освобождаващ се волан с пера за смяна на предавки.

/
/
/
/
/
/
/
/

Повече за TOYOTA

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.