Toyota Supra A90

"A" серията е отново тук. Goodwood 2018
Легендата се завръща

Спортният прототип Toyota Supra A90 ще направи своя световен дебют на престижния Фестивал на скоростта 2018 в Гугууд.

“Новата Supra трябва да бъде емблематичният флагман
автомобил на бранда Toyota
и шампионът на своето време.”
Тецуя Тада – главен Инженер

/
Родена да впечатляваКато съвместен проект между Toyota и BMW, новата Supra още по начало е виждана като един от топ състезателните автомобили, заедно с цялото му състезателно родословие. По твърдение на Тада-сан новата Supra ще бъде официално пусната на пазара в началото на 2019 г., ще наследи традицията, създадена от предходните модели Supra, и ще въплъти модерните иновативни технологии без никакъв компромис.

Със своя 6-цилиндров предноразположен двигател с характер и задното си предаване, следващата Supra не само възражда наследството на миналото, но и обещава да даде на управляващия наистина впечатляващо изживяване.

Новини за Toyota GAZOO Racing в социалните мрежи

С име, носещо асоциацията за мощ, динамично движение и маневриране, Supra е наследник на автомобили от световна класа вече четвърт век. Един от най-известните спортни автомобили на Toyota, моделът GT, с предноразположен двигател и задно предаване, е най-мощният модел на Toyota. Днес, 16 години след приключването на производството си, той все още се радва на статус на икона сред феновете на спортните автомобили.

Сензацията в Женева
Бъдещето е в забавлението от шофиранетоС предно разположен двигател и задно задвижване на колелата, съвременна олекотена конструкция и интериор, предназначен за състезания, създаденият от Toyota състезателен протитип GR Supra с две врати е перфектно олицетворение на философията ни за забавление от шофирането.

/
/
/
/
/
/
Прототип, разработен за състезанияВ GR Supra, спортния прототип, широко се използва здрав олекотен материал за елементите като предната и страничните брони, сплитер и дифузьори, странични спортни престилки, огледала и странични спойлери.

Купето е изцяло предназначено за състезания и е оборудвано със състезателно приборно табло, OMP седалка, предпазни колани и бързо освобождаващ се волан с пера за смяна на предавки.

/
/
/
/
/
/
/
/

Повече за TOYOTA

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.