No Land Uncruised

10 милиона Land Cruiser, продадени от 1951 г. насам

Toyota празнува 10 милиона продажби на емблематичния Land Cruiser... и броенето продължава.

Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Бихме искали да благодарим на своите 10 милиона клиенти за това, че се присъединиха към нашето 68-годишно приключение.

Още от 1951 г., ние ви отвеждме до всяка точка на земята.

Споделихме заедно легендарни приключения и преминахме отвъд всякакви ограничения.

Нищо не успя да ни спре. Прекосихме реки и преодоляхме бариери, които другите дори не се осмелиха да опитат да преминат. Срещнахме ви с най-ескстремни природни условия и покорихме най-трудните терени. Но има още къде да отидем.

Нови предизвикателства, които да посрещнем, нови открития, още приключения, които ни очакват.

Toyota Land Cruiser ще бъде до вас на всеки километър по пътя ви. Увенчан с доверието на 10 милиона клиенти.

/

Научете повече за Land Cruiser

Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка Подготви се за лятото Подготви се за лятото Вижте лятната оферта на Toyota за аксесоари Да покориш върховете на Европа Да покориш върховете на Европа По пътя с посланика на Toyota 4x4 @lebackpacker