Сервизна Програма Toyota 5+

Вече и за Хибридни Автомобили

Ако Вашият автомобил е Toyota и е на възраст над 5 години, доверете се на нашата експертна грижа за Вашата безопасност и качествено обслужване. Нашият екип от сертифицирани специалисти Toyota и специални пакетни предложения от марката ще осигурят качествен сервиз за Вашия автомобил, отговарящ на високите стандарти на Toyota на разумна цена.

Защо да се доверите на Програма 5+ на Toyota?
  • Имаме над 25-годишен опит в сервизирането на Toyota в България
  • Екипът ни е съставен от сертифицирани специалисти, преминали курсове по глобалните стандарти на Toyota, които познават най-добре автомобила Ви
  • Използваме само оригинални части, масла, аксесоари и консумативи за Вашата Toyota
  • Получавате 1-годишна гаранция на вложените оригинални части
  • Може да се възползвате от програмата във всяко представителство на Toyota в България

Всеки клиент, закупил Пакет 5+ получава 2 талона за отстъпка в размер на 20% от всички оригинални резервни части, оригинални масла, оригинални консумативи и труд. Първият талон може да се използва веднага при закупуване на Пакет 5+. Вторият талон е с валидност до 3 месеца от датата на закупуване на пакета като има за цел да Ви даде възможност да направите отлаган ремонт с по-добри ценови предимства от стандартните.

Защо да се доверите на Програма 5+ на Toyota?

Какво включва Програмата 5+?

  • Оригинален маслен филтър
  • Дифтунг за пробка картер
  • Правилното и точно количество оригинално двигателно масло
  • Труд за подмяна на двигателно масло и маслен филтър
  • Проверка на цялостното състояние на автомобила по 45 точки

Важи ли за хибридни автомобили Toyota над 5 години?

Важи ли за хибридни автомобили?

„Хибридна лоялност 5+“ е създадена за собствениците на хибридни автомобили Toyota. Към „Програма 5+“ се добавя тест на батерията Ви - Hybrid Health Check (HHC). В случай, че не желаете да ползвате „Хибридна лоялност 5+“, можете да ползвате само „Програма 5+“.

Каква е стойността на Пакет 5+?

Каква е стойността на Пакет 5+?

Може да се запознаете с актуалните цени според модела на Вашата Toyota тук

Грижа за Вашия Toyota автомобил

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.