Национална програма Toyota 5+

Пакет продукти и услуги на специална цена за автомобили над 5 години

Ако Вашият автомобил е Toyota и е на възраст над 5 години, доверете се на нашата експертна грижа за Вашата безопасност и качествено обслужване. Нашият екип от сертифицирани специалисти Toyota и специални пакетни предложения от марката ще осигурят качествен сервиз за Вашия автомобил, отговарящ на високите стандарти на Toyota на разумна цена.

Защо да се доверите на Програма 5+ на Toyota?
  • Имаме над 25-годишен опит в сервизирането на Toyota в България
  • Екипът ни е съставен от сертифицирани специалисти, преминали курсове по глобалните стандарти на Toyota, които познават най-добре автомобила Ви
  • Използваме само оригинални части, масла, аксесоари и консумативи за Вашата Toyota
  • Получавате 1-годишна гаранция на вложените оригинални части
  • Може да се възползвате от програмата във всяко представителство на Toyota в България

Всеки клиент, закупил Пакет 5+ получава 2 талона за отстъпка в размер на 20% от всички оригинални резервни части, оригинални масла, оригинални консумативи и труд. Първият талон може да се използва веднага при закупуване на Пакет 5+. Вторият талон е с валидност до 3 месеца от датата на закупуване на пакета като има за цел да Ви даде възможност да направите отлаган ремонт с по-добри ценови предимства от стандартните.

Защо да се доверите на Програма 5+ на Toyota?

Какво включва Програмата 5+?

  • Оригинален маслен филтър
  • Дифтунг за пробка картер
  • Правилното и точно количество оригинално двигателно масло
  • Труд за подмяна на двигателно масло и маслен филтър
  • Проверка на цялостното състояние на автомобила по 45 точки

Важи ли за хибридни автомобили Toyota над 5 години?

Важи ли за хибридни автомобили?

„Хибридна лоялност 5+“ е създадена за собствениците на хибридни автомобили Toyota. Към „Програма 5+“ се добавя тест на батерията Ви - Hybrid Health Check (HHC). В случай, че не желаете да ползвате „Хибридна лоялност 5+“, можете да ползвате само „Програма 5+“.

Каква е стойността на Пакет 5+?

Каква е стойността на Пакет 5+?

Може да се запознаете с актуалните цени според модела на Вашата Toyota тук

Грижа за Вашия Toyota автомобил

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.