Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Запазете час
в оторизиран Toyota сервиз
в 4 лесни стъпки

Спестете време и усилия с нашата онлайн резервация

В днешния модерен свят времето е най-важният ресурс за всеки и сякаш никога не ни стига, за да свършим всичко, което сме планирали, а задачите сякаш нямат край. Затова технолгиите и новите решения са от изключително значение за всеки, като ни спестяват време и правят живота ни по-лесен. За щастие Онлайн системата ни за резервиране на сервиз ни предлага и двете!

Удобството да си онлайн

Преди запазването на сервиз ставаше с обаждане по телефона в работно време и дълъг списък по електронната поща с възможните дати за сервиз. Днес само за няколко минути от комфортния си дом или офис, можете да резервирате през начата онлайн система час за сервиз в удобно за вас време и ден.

Всичко в 4 прости стъпки

Можете да резервирате своето посещение  в сервизите ни 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, а след като завършите своята резервация ще получите потвърждение, за успешно приета резервация в реално време.

Всичко, което се изисква от Вас е да извършите следните стъпки:

• Изберете своя сервиз Toyota
• Изберете тип услуга
• Изберете удобно време
• Потвърдете резервацията

И защото знаем колко сте заети и колко ценно е времето Ви, Онлайн резервационната ни система ще Ви изпрати учтиво напомняне за вашия сервизен час 24 часа преди датата на вашето посещение.

Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.