Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Купе и боя

Грижа и ремонт на щети по Вашия Toyota автомобил

Никой не желае да претърпи пътен инцидент. Но това се случва дори и на предпазливите шофьори. Много от нас са намирали паркирания автомобил с ожулване или одраскване, което не е било там преди това. 
За щастие, каквато и да е щетата, Вие имате сигурност и спокойствие, благодарение на Вашия оторизиран Toyota търговец, който Ви предлага пълен сервиз и поддръжка, и е отдаден на възстановяването на Вашата кола.

Харта за сервизиране и експертност

Хартата на сервизите на Toyota е нашето обещание, че ще осигурим изключителни стандарти на лично обслужване и техническа експертност. Можете да се доверите на оторизираните сервизи на Toyoта за отстраняване на повредите по Вашия автомобил.

Улеснение

Каквато и да е повредата, само едно обаждане до Вашия най-близък оторизиран Toyota търговец/сервиз е нужно, за да стартира ремонтния процес. Специално обучен служител ще бъде назначен като Ваш контакт по време на ремонта. Тя или той ще ръководи всичко за Вас и дори ще се свърже с Вашата застрахователна агенция, ако това е необходимо и уместно.

Информираност

Сервизът на Toyota обещава да Ви информира и уговори за определен час и дата за завършване на ремонтните дейности и предаването наВашия автомобил. Поемаме ангажимента да Ви информираме своевременно, ако възникнат непредвидени ремонти или ако се промени датата, на която автомобила е бил планиран да е готов и предаден.

Качеството на Toyota

Всеки етап от ремонта се осъществява в съответсвие с изключително високите стандартни за качество на Toyota. Това означава, че Вашия автомобил ще Ви бъде предаден в същото състояние, в която е бил преди инцидента.

Грижа към детайла

Оторизираните сервизи на Toyota са известни със своята прецизност. Държат прозорците затворени, за да не позволят на праха да влезе във Вашия автомобил. Седалките и пода се покриват за да се предпазят от случайни зацапвания, и никога не се оставя възможността за следи или петна от боя. Детайли като тези са от голямо значение.

Безпроблемна ефективност

Едно нещо, което Toyota не може да направи, е да върне времето назад и да предотврати инцидента. Но дори и най-лошото да се случи, можете да се доверите на най-близкия Ви Toyota сервиз, за да Ви предостави ефекисно обслужване с обещанието да възстанови автомобила Ви до състоянието му преди инцидента.

Още истории и новини от Toyota

10 милиона продадениToyota RAV4 10 милиона продадениToyota RAV4 Емблематичният Toyota RAV4 достигна 10 милиона продажби за 26 години и 5 поколения от своето появяване. Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.