Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Купе и боя

Грижа и ремонт на щети по Вашия Toyota автомобил

Никой не желае да претърпи пътен инцидент. Но това се случва дори и на предпазливите шофьори. Много от нас са намирали паркирания автомобил с ожулване или одраскване, което не е било там преди това. 
За щастие, каквато и да е щетата, Вие имате сигурност и спокойствие, благодарение на Вашия оторизиран Toyota търговец, който Ви предлага пълен сервиз и поддръжка, и е отдаден на възстановяването на Вашата кола.

Харта за сервизиране и експертност

Хартата на сервизите на Toyota е нашето обещание, че ще осигурим изключителни стандарти на лично обслужване и техническа експертност. Можете да се доверите на оторизираните сервизи на Toyoта за отстраняване на повредите по Вашия автомобил.

Улеснение

Каквато и да е повредата, само едно обаждане до Вашия най-близък оторизиран Toyota търговец/сервиз е нужно, за да стартира ремонтния процес. Специално обучен служител ще бъде назначен като Ваш контакт по време на ремонта. Тя или той ще ръководи всичко за Вас и дори ще се свърже с Вашата застрахователна агенция, ако това е необходимо и уместно.

Информираност

Сервизът на Toyota обещава да Ви информира и уговори за определен час и дата за завършване на ремонтните дейности и предаването наВашия автомобил. Поемаме ангажимента да Ви информираме своевременно, ако възникнат непредвидени ремонти или ако се промени датата, на която автомобила е бил планиран да е готов и предаден.

Качеството на Toyota

Всеки етап от ремонта се осъществява в съответсвие с изключително високите стандартни за качество на Toyota. Това означава, че Вашия автомобил ще Ви бъде предаден в същото състояние, в която е бил преди инцидента.

Грижа към детайла

Оторизираните сервизи на Toyota са известни със своята прецизност. Държат прозорците затворени, за да не позволят на праха да влезе във Вашия автомобил. Седалките и пода се покриват за да се предпазят от случайни зацапвания, и никога не се оставя възможността за следи или петна от боя. Детайли като тези са от голямо значение.

Безпроблемна ефективност

Едно нещо, което Toyota не може да направи, е да върне времето назад и да предотврати инцидента. Но дори и най-лошото да се случи, можете да се доверите на най-близкия Ви Toyota сервиз, за да Ви предостави ефекисно обслужване с обещанието да възстанови автомобила Ви до състоянието му преди инцидента.

Още истории и новини от Toyota

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.