1. retailers
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ТМ Ауто Toyota София Запад

Одобрени продажби, Одобрени следпродажбени услуги, Одобрен каросериен сервиз, Цех за боядисване на автомобили, Магазин за части, Употребявани автомобили

Как да ни намерите

Работно време

  • Понеделник - Петък 08:30 - 17:30

  • Понеделник - Петък 09:00 - 18:30
  • Събота 10:00 - 17:00

  • Понеделник - Петък 09:00 - 17:30

  • Понеделник - Петък 10:00 - 22:00

  • Понеделник - Петък 09:00 - 18:30
  • Събота 10:00 - 17:00

Нови Автомобили

Разгледайте пълната гама от нови автомобили (Opens in new window) и актуални оферти (Opens in new window) свързани с тях.

Независимо дали търсите автомобил за градско пътуване, семейна кола или спортен автомобил, новите модели на Toyota ще отговорят на вашите нужди. Открийте най-новите модели в различни конфигурации и се насладете на комфорта и стилното излъчване на всеки един от тях.

 

Специални оферти Заявете пробно шофиране

Употребявани автомобили

Ние разполагаме с налични одобрени употребявани превозни средства - от компактни автомобили до SUV и хибридни модели. А Вие можете да откриете своята идеална употребявана Toyota само с няколко кликвания.

Независимо дали търсите икономична кола за градски условия, или SUV за по-големи разстояния, нашите употребявани превозни средства ще отговорят на вашите нужди. Всички превозни средства са подложени на строги проверки, за да гарантираме, че получавате само висококачествени продукти.

Сертифицирани употребявани автомобили Предимства на Toyota Approved Used

Резервирайте онлайн обслужване, сервиз или ГТП

Ще получите отлична грижа от нашите обучени техници, като използвате оригинални части на Toyota. Лесно е да резервирате онлайн нужната Ви услуга за обслужване, сервиз или Годишен Технически преглед. Когато получите своя автомобил можете да се възползвате от 12 месечна гаранция на извършените услуги.

Запазете час за сервиз Toyota Relax