1. retailers
 2. За нас | ТМ Ауто Toyota София Запад
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТМ Ауто Toyota София Запад

Младият, високообразован и динамичен екип направи името ТМ Ауто синоним на високо качество. ТМ Ауто днес е една от най големите фирми в автомобилния бранш в България и най-големият дилър на Toyota. ТМ Ауто предлага на своите клиенти продажба на нови и употребявани автомобили от марките Toyota и Lexus, висококачествен механичен и бояджийно-тенекиджийски сервиз и застрахователни услуги. 

Управители

 • Петър Илов -Управител „ТМ Ауто ЕООД“ - комплекс Запад

  Петър Илов по образование е специалист по “Автомобилна техника и технологии“ и има дълъг и богат опит в компанията. Постъпва през 1998 г в отдел „Следпродажбен сервиз и поддръжка и обслужване на резервни части“ и в резултат на своите професионални и личностни умения постепенно се развива и преминава през различни позиции и нива, включващи супервайзорски и мениджърски функции на следпродажбения сервиз и резервни части, до заемането на сегашната си позиция на Управител на комплекс Тойота Запад през 2014 г.

  Petar.Ilov@toyota.bg
  029604100

   

 • Райчо Игнатов - Управител „ТМ Ауто ЕООД“ - комплекс Изток

  Райчо Игнатов започва кариерата си в компанията през 2001 г. в склад „Резервни части‘, като едновременно с това завършва висшето си икономичческо образование със специалност магистър по „Бизнес икономика“. Изключително енергичен, позитивен и способен, през 2006 г Райчо заема позицията на Мениджър „Резервни части“ и успешно доказва своите бизнес умения през годините.През октомври 2015 Райчо поема длъжността на заместник Управител на ТМ Ауто, a през април 2016 става Управител на ТМ Ауто – комплекс Изток.

  Raicho.Ignatov@toyota.bg
  0895515427

Отдел продажби автомобили

 • Евгени Гинчев - Мениджьр "Продажби" „ТМ Ауто" ЕООД

  Евгени Гинчев започва кариерата си в компанията през 2009 година в отдел „Продажби нови и употребявани автомобили“ след което през 2015 година се присъединява към екипа на „Тойота Балканс“ ЕООД - дистрибуция за България преди да заеме настоящата си позиция като „регионален мениджър продажби и следпродажбена дейност“. След 15-годишна успешна кариера в компанията Евгени Гинчев отговаря за цялостното развитие на отдела и гарантиране на силна пазарна позиция и търговско представяне на компанията. Професионалните му познания, неговата отговорност и лоялност са важен актив за нашия екип.

  Evgeni.Ginchev@tma.toyota.bg 
  029604100

Сервизи

 • Ивайло Златанов – Мениджър „Механичен сервиз, комплекс Запад“

  Ивайло е в компанията от 2001 година, присъединявайки се на позиция Сътрудник автомивка и пред-продажбена подготовка на автомобилите. По-късно става част от Механичен сервиз като Механик, първоначално за леки, а след това поема и тежки ремонти. През 2009 година вече е Контролер в сервиза и пет години по-късно започва да работи директно с клиенти като Приемчик сервиз.През последната година и половина е Отговорник Приемна сервиз. Ивайло е изключителен професионалист с много добри технически знания и умения, натрупани в дългосрочната му работа за компанията.

  ivaylo.zlatanov@toyota.bg
  029604100

 • Даниел Николов- Мениджър „Бояджийно-тенекеджиен сервиз“

  Даниел Николов е част от компанията повече от 12 години, като се присъединява към екипа на отдел „Механичен сервиз“ през януари 2006 г. на длъжност „Приемчик“. В началото на 2009 година Даниел заема позицията „Приемчик Lexus“, като няколко месеца по-късно поема отговорностите на „Старши приемчик“ и през 2011 г. е промотиран в „Отговорник Приемна Механичен Серзиз“ в ТМ Ауто Запад. На базата на своята отлична работа и професионализъм Даниел прави следващата стъпка в професионалната си реализация в нашата компания и през ноември 2018 г заема поста „Мениджър Бояджийно-Тенекеджиен Сервиз“.

  Daniel.Nikolov@toyota.bg
  029604120

Резервни части

 • Васил Велчев – Мениджър „Резервни части“

  Васил Велчев е Бакалавър и Магистър по „Транспортна техника и технологии“ в Технически университет в София в направление „Технология и организация на транспорта“. Васил е в компанията от 2008 година, когато започва като Сътрудник в отдел Резервни части, по-късно поема функциите на Контролер Резервни части, доказал се с уменията си за стратегическо мислене, дългосрочна визия и постоянство. Новата роля на Васил се явява естествена стъпка в професионалното му развитие. В нея той освен техническите си умения ще доразвие и уменията си да координира и управлява екип от млади специалисти.

  vasil.velchev@toyota.bg
  029604100

Нашите политики

Научете повече