1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Parking Aids
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA ПАРКИНГ АСИСТЕНТИ

Ние предлагаме технология, която ви дава повече увереност при паркиране, като нашите сензори за паркиране и дисплея на камерата за обратно виждане, помагащи ви да маневрирате и да виждате по-ясно.

Помощници за паркиране

Сензори за дистанция при паркиране

Сензорите за паркиране на Toyota използват технология с ултразвукови вълни за да определят разстоянието до други автомобили и обекти, освобождавайки ви от стреса при маневриране на вашата Toyota в тесни места за паркиране. Интегрирани дискретно в предната и задната броня, те ще ви осигурят ясен писукащ звук, заедно с предупреждения на визуален дисплей. 

Дисплей на камерата за обратно виждане

Действаща като допълнителна мярка за безопасност, нашата камера е интегрирана дискретно в задната част на вашата Toyota. Когато включите задна скорост, на голям ярък цветен екран се изобразява пространството зад автомобила, показвайки ясно колко близо до него са различните обекти. За да се направи паркирането още по-лесно, насочващи линии, свързани с волана показват траекторията на насочването на автомобила в мястото за паркиране, така че да знаете точно колко да завъртите волана.  

Интелигентен асистент за паркиране (IPA)

Нашият интелигентен асистент за паркиране (IPA) ви помага да позиционирате удобно вашата Toyota в пространството за паркиране или гаража, дори и да ви липсва увереност за това. След като включите задна предавка и изберете бутона IPA, изберете празно място за паркиране към което искате да насочите автомобила на монитора на камерата за обратно виждане и системата IPA ще ви асистира по време на целия процес – единствените неща които трябва да правите е подаване на газ и спиране.