1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Child Car Seats
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ TOYOTA ISOFIX DUO PLUS

За всички родители, безопасността на децата е от най-голямо значение. Това вече не трябва да е проблем когато децата се возят в автомобил. Осигурете спокойствието и безопасността на децата си с нашата гама от детски седалки. 2

Инсталиране на детски седалки

До скоро инсталирането на повечето детски седалки изискваше от родителите разбирането на серия от сложни инструкции, при което през тях трябваше да се прокарват колани и да се фиксират прихващащи елементи. За да се установи размера на проблема, скорошно изследване на Националната агенция за пътна безопасност NHTSA в САЩ откри че три от четири деца не са обезопасени по адекватен начин в своите автомобилни седалки. Добавете това към факта че автомобилните катастрофи са водеща причина за смъртта на деца под 12 години и става ясно колко важно е за децата да бъдат правилно обезопасени.

Нашата гама от детски автомобилни седалки

За радост, Toyota предлага широка гама от детски седалки за всички възрасти. Те са оборудвани с най-добрите фиксиращи елементи и издръжливи материи, осигуряващи едновременно комфорт и безопасност.

Нашият наръчник за инсталиране

В нашата гама ще откриете два модела, Duo Plus и KidFix, оборудвани с ISOFIX елементи. Това е международен стандарт за монтаж на детски седалки, чрез твърдо фиксиране към монтажни точки, разположени в седалките на вашата Toyota. С използването на този бърз и лесен за следване метод, вие елиминирате всички проблеми по фиксирането, свързани с инсталирането на модели закрепващи се чрез предпазен колан.

Можете да видите колко лесно е, в четири ясни етапа, с помощта на нашето ръковоство за инсталиране на Duo Plus ISOFIX, който можете да изтеглите долу.