1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

RAV4 Executive

SUV

RAV4 - Executive - SUV
Бяло

Цена от

79980.0

Стандартен двигател

2,5 л. хибрид

Цените на RAV4 започват от

436 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax
RAV4 - Executive - SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg


RAV4 Галерия

RAV4 360°

 • Дизайн

  СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗВАН

  RAV4 е създаден да бъде управляван и с дизайн, който се откроява. Съчетавайки мощната осанка на изтински SUV с елегантен и динамичен стил, RAV4 заявява своето градско присъствие. Резултатът е изключително способен SUV, с който можете да стигнете навсякъде безопасно и със стил.

 • МОЩЕН И ИКОНОМИЧЕН

  Мощният 2.5-литров Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) задвижващ агрегат комбинира ултра-плавно движение с голяма мощност, докато пъргавият 2.0-литров бензинов двигател с директно впръскване (M20A-FKS) има впечатляващо ускорение и забележим въртящ момент.

 • ГОЛЯМ, УВЕРЕН И ПЪРГАВ

  RAV4 може да изглежда като страховит SUV, но е изненадващо пъргав с отлична видимост и впечатляваща маневреност - което е мечта за всеки градски център. С обща дължина от 4.6 метра и пълен иаметър на завиване от само 11 метра, няма път, който да е прекалено тесен, нито пък прекалено натоварен.

 • ГОТОВ ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

  Toyota Safety Sense сега предоставя още повече интелигентни функции, което означава, че RAV4 вече прави още повече, за да ви помогне, осигурявайки спокойствие във всички ситуации на пътя. Системата за избягване на сблъсък разпознава велосипедистите през деня, както и пешеходците през нощта.

Цял екран Затвори

Актуални оферти и промоции

Няма намерени актуални оферти

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid е тук. Посрещни го.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
от 642 лв/месец