Prius Chic - Liftback 5 doors

 • Pure White (040) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Flame Red (3U5) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Ash Grey (1G3) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Ultra Silver (1F7) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Platinum Beige (4X1) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Ice Blue (8X7) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Attitude Black (218) Този цвят не е наличен за избрания двигател
 • Pearl White (070) Този цвят не е наличен за избрания двигател
Стартова цена от
62 240,00 лв.
Prius Fancy е по-достъпен с цена от 57 740,00 лв.
Разход
3.7 л/100км
Комб. CO2
84 г/км
WLTP разход
4.6 л/100км

Актуални оферти и промоции

Prius е преди всички. Другите догонват

Историята на Prius започна през 1997 г. Първият масов хибрид пренесе шофирането на ново ниво. Време е за следващия етап. Prius комбинира интелигентия дизайн и технология, за да предложи динамични характеристики и отлично управление, като превръща тази кола колкото в приятна за каране така и в символ на ефективност.

Prius 360°

 • Изчистените линии на привлекателен силует

  В предната част на автомобила, светлините оформят стилно съзвездие, което подчертава елегантната извивка на предния капак. Удивителната комбинация на задните светлини привлича вниманието към хоризонталните елегантни линии. Резултатът е един автомобил, който е едновременно приятен на външен вид както и страхотен за шофиране.

 • Никога шофирането на хибрид не е било толкова вълнуващо

  Двигателят /1.8 л/ осигурява плавно и впечатляващо шофиране. Автомобилът зарежда батерията си докато се движи, така че не е нужно да я зареждате в мрежата. А Prius е най-ефективният Хибрид /който не се зарежда допълнително/.

 • Насладете се на истинско спокойствие

  Пет активни технологии са в същността на Toyota Safety Sense: система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци, асистент за следене на пътното платно, автоматични дълги светлини, разпознаване на пътни знаци и адаптивен Cruise Control. А с допълнение от интелигентни системи за помощ като асистент за сляпа зона (BSM) и системата за паркиране (Simple Intelligent Parking Assist), всяко пътуване е колкото лесно, толкова и приятно.

Определя бъдещето. Води напред.

Автомобилът, който дефинира Hybrid-а преди повече от две десетилетия, продължава да го прави и днес.

 • Съвременен дизайн. Интелигентно шофиране.

  Това е автомобил със съвременен външен вид, който отговаря на модерните технологии. Новият дизайн запазва иконичния тригълен силует на Prius, но го обновява с отчетливи модерни изчистени линии, проектирани да оптимизират въздушния поток. Резултатът е автомобил, което е наслада за окото и удоволствие за шофиране.

 • Високо ефективен. Истинска наслада

  Шофирането на Hybrid носи такава наслада. Плавният преход между електрическия и бензиновия двигател ви дава динамичното ускорение, когато се нуждаете от него, а освен това ще изживеете вълнуваща динамика и управление, благодарение на ниския център на тежестта, подобрено окачване и повече линейна мощност.

 • Повече контрол за допълнителна увереност с Hybrid AWD-i

  Иновациите продължават с Hybrid AWD-i. Специално проектиран за Prius, за първи път, автомобил от този клас има ентелигента 4х4 система за задвижване. Предназначена да осигури допълнителен контрол при трудни условия, като например дъжд или сняг, системата ви дава допълнително спокойствие, точно когато ви е необходимо. И понеже е компактна, не е необходимо да жертвате ефективност или място в багажника.

Изберете своята следваща стъпка:

Заявете пробно шофиране на Toyota Prius, разучете различните нива с конфигуратора ни или се регистрирайте в клиентския ни портал.

Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.

Loading

Loading