1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Prius Plug-in Luxury Premium

5 врати

Toyota Prius Plugin
Горчичено - жълто

Цена от

100480.0

Стандартен двигател

2.0L PHEV 20PH

Трансмисия

4X2

Toyota Prius Plugin

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Цена от
100480.0
(вкл. ДДС)

Данните са предоставени за целите на сравнението; сравнявайте само разхода на гориво и стойностите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези данни може да не отразяват реалните резултати от шофирането. Всички превозни средства са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства (WLTP).

Prius Plug-in галерия

Изследвайте на 360°

 • Дизайн

  Ново измерение на пионера

  Символ на пионерския дух на Toyota, новият Prius е с нов елегантен силует на купето. Изчистените линии на покрива осигуряват уникалния аеродинамичен дизайн и повишават ефективността.

 • Силата на избора

  Хибриден пионер от повече от 25 години, със своята двойна ДНК природа Prius отдавна комбинира електрическо задвижване с това от двигател с вътрешно горене, за да осигури изключителна ефективност и удобство. Както дизайна, при новия Prius Plug-in Hybrid всеки елемент на концепцията е преосмислен и създава нови стандарти за хибридна технология, с по-голяма батерия за значително увеличен пробег при чисто електрическо шофиране.

 • Технология за живота

  Винаги онлайн и с високо ниво на свързаност, богатата цифрова функционалност на новия Prius Plug-in Hybrid означава, че животът не трябва да се променя, когато потеглите. Възможността за актуализация по въздух (over-the-air update) гарантират, че новият Prius е винаги обновен, докато Toyota Smart Connect Plus с Apple CarPlay и Android AutoTM безпроблемно свързва вашия телефон с вашия автомобил.

 • Безопасност и спокойствие

  Новият Prius Plug-in Hybrid прави шофирането по-безопасно и по-малко стресиращо. Например камерата за наблюдение на водача подобрява безопасността чрез постоянно наблюдение на действията му. Ако системата открие признаци на разсейване или умора се активира предупреждение. Така се гарантира, че винаги сте съсредоточени и в най-добрата си форма.

Цял екран Затворете