1. New Cars
  2. Hybrid Electric
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИЗПРОБВАЙТЕ НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВАТА СВЯТА

Новият Prius може да се управлява като чисто електрическо превозно средство за много от вашите редовни пътувания. Но със своя бензинов двигател Prius ви дава сигурност, без да се безпокоите за пробега. Това авангардно задвижване с двойно DNA също осигурява невероятна ефективност, с разход на гориво от само 0,7 литра/100 км*.

* Комбиниран разход, в зависимост от условията на шофиране и модела.

Как работи?

Plug-in хибридите комбинират предимствата на хибридните и електрическите автомобили. Те могат да се управляват като напълно електрически автомобил и да се зареждат е електрическа енергия. В същото време разполагат с двигател с вътрешно горене, както хибридите, който работи, когато нямате възможност за зареждане в електрическата мрежа.

За да разберете повече, кликнете върху въртележката от анимации, показващи как работят Prius Plug-in Hybrids.

Колко далеч може да стигне новият Prius Plug-in Hybrid?

С 50% по-голям капацитет на батерията от преди, новият Prius Plug-in Hybrid може да измине до 72 км* само на електричество. В градските райони, където скоростите обикновено са по-ниски, този диапазон е още по-голям и може да е достатъчен, за да посрещне ежедневните ви нужди за пътуване без използване на двигателя.

  * Комбинирано шофиране, в зависимост от условията на шофиране и модела.

Как да подобрите обхвата на шофиране

Като Plug-in хибрид, новият Prius възнаграждава редовното зареждане с впечатляваща горивна ефективност и подобрена чисто електрическа способност. Той съчетава батерия с висока плътност с интелигентен софтуер, за да увеличи максимално този електрически пробег. Функции като Regenerative Boost, Predictive Efficiency Drive и Solar Roof на Prius също ви помагат да стигнете по-далеч, както и плавното шофиране, избягвайки рязко ускорение и спиране.