1. New Cars
 2. Offers
 3. Corolla Premiere
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Палитрата на Corolla

НОВО ПОКОЛЕНИЕ COROLLA

*Валидно 07.04.2021 до 14.06.2021

Най–продаваният автомобил в света се завръща с три модификации (седан, хечбек и комби). Новата Corolla предлага вариант за всеки: хечбек за млади и независими двойки, комби за семейства с деца и авантюристичен дух, и седан за амбициозни професионалисти, изискващи простор и имидж при шофирането. Различни като дизайн и трите модификации са обединени под името на легендарния модел Corolla, който е с подобрена динамика, стабилност и удоволствие от шофирането.

 • COROLLA СЕДАН

  Ние я правим хибрид. Вие я правите Corolla.

  Представена за пръв път в хибридна версия, Corolla седан осигурява динамично шофиране благодарение на самозареждащата се хибридна батерия. С напълно нов подход към дизайна и технологията, най-продаваният в света автомобил има всичко, от което се нуждаете: престижен нов екстериор, напълно обновен интериор, редица усъвършенствани технологии, и най-важното от всичко - подобрени системи за сигурност Toyota Safety Sense.
  Новата Corolla седан е повече от просто страхотно шофиране: удобният кокпит е проектиран спрямо вашите нужди, усъвършенстваната система Toyota Safety Sense осигурява сигурност на всеки участник на пътя, а хибридната технология е вълнуващо изживяване. Сorolla седан се завръща - по-добра от всякога.

 • COROLLA ХЕЧБЕК

  Стилна, ефикасна и забавна за управление

  Купето на новата Corolla е създадена с мисъл за вашия комфорт. Спортната седалка ви осигурява стабилна позиция и се грижи за вашия комфорт при дълги пътувания. Позицията на управление е възможно най-естествена, което ви помага да останете във форма.
  Смелият и динамичен екстериор се постига чрез комбинация от широчина и елегантен профил с атрактивен нисък капак. Спортни 18" алуминиеви джанти, стилни LED-фарове и "bi-tone" цветова комбинация допринасят за забележителния екстериор на автомобила.
  Ще се влюбите в динамичното поведение на новата Corolla. За първи път Toyota предлага избор между два хибридни двигателя: 1.8-литров хибрид и 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател - за същия модел.

 • COROLLA TOURING SPORTS

  Код пространство!

  Новата Corolla Touring Sports ви осигурява пространството, от което се нуждаете, когата се нуждаете. Пътниците в задната част на купето се чувстват точно толкова удобно, колкото и тези отпред.
  Щедрият багажник ще побере всичко благодарение на регулируемата му кора, странични джобове и лесно сгъваеми задни седалки. Подът на багажника е двустранен, с мокет от едната страна и гума от другата.
  За още повече място, просто го преместете на по-ниска позиция. Нуждаете се от още повече място? Дръпнете лоста и задните седалки автоматично ще паднат назад. А когато носите своя интелигентен ключ, плъзнете крака си зад задната броня и вратата се отваря автоматично.

Модерна система за активна безопасност

• Най-висока безопасност в класа – Toyota Safety Sense като стандарт – подобрени характеристики в серийно производство, които се грижат за сигурността по време на шофиране. Тази технология се въвежда във всяка от трите модификации на новата Corolla още при базовите нива на оборудване.