1. New Cars
  2. Offers
  3. Corolla Cross
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ВИЖ ПЪРВИЯ SUV АВТОМОБИЛ ОТ COROLLA

НОВАТА COROLLA CROSS Е ТУК

419 лв/месец
*Валидно от 29.07.2022 до 06.12.2022

ПРЕВЪРНИ ОБИКНОВЕНИТЕ МАРШРУТИ В ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Новата Corolla Cross дава на теб и твоето семейство спокойствие и комфорт, тогава когато най-много се нуждаеш – в ежедневието. Мислиш, че щастливите и усмихнати семейства са само по снимките, а на теб все нещо не ти достига? Мислиш, че ежедневието ти е натоварено и имаш нужда от глътка въздух измежду хилядите задачи? Е, това зависи от теб, но може да направиш избор, който да те улеснява и да прави ежедневието ти малко по-лесно, свързано, комфортно, а защо не и по-щастливо.

Здравейте, щастливи семейства!

Corolla Cross е първият SUV представител в модела Corolla и прави ясна заявка за това какво ще предложи на тези, които му се доверят. Динамика, свързаност, комфорт, пространство, безопасност и стил са нещата, които Toyota интегрира и в този нов модел. Всички те са характерни за моделите на Toyota, но тук имат изцяло нов облик на семеен, практичен SUV автомобил, който ще те накара да се усмихнеш.

Тествай я и се наслади на всички тези предимства:

  • Повече динамика и нисък разход за 2.0 хибриден двигател с 197 к.с . – ново 5-то поколение хибридна система
  • Безопасност за теб и твоето семейство благодарение на Toyota T-Mate - интегрирани системи за безопасност Toyota Safety Sense 3  и системи за подпомагане на шофирането
  • Пространство и комфорт в стилно и характерно купе – толкова колкото е необходимо, за да може да пътуваш на дълги разстояния, но и да маневрираш спокойно в града
  • Контрол и предвидимост със Свързаните услуги с Toyota Smart Connect
  • Лесно управление на всички функции на автомобила и системите за забавление в новата мултимедийна система с 10.5“ дисплей и дигитален кокпит.

*Офертата от 419 лв. на месец е за 2.0 хибрид, e-CVT, ниво Executive, при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
  • Финансирана сума: 48 363.00 Лева с ДДС
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 22 590.55 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ
Няма намерени актуални оферти

НОВИЯТ YARIS CROSS.

Истински хибрид. Истински SUV.
от 240 лв/месец