1. New Cars
 2. Offers
 3. Corolla Cross
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ВИЖТЕ ПЪРВИЯ SUV АВТОМОБИЛ ОТ COROLLA

Новата Corolla Cross е тук

369 лв/месец
*Валидно от 05.09.2023 до 04.10.2023

ПРЕВЪРНИ ОБИКНОВЕНИТЕ МАРШРУТИ В ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Новата Corolla Cross дава на теб и твоето семейство спокойствие и комфорт, тогава когато най-много се нуждаеш – в ежедневието. Мислиш, че щастливите и усмихнати семейства са само по снимките, а на теб все нещо не ти достига? Мислиш, че ежедневието ти е натоварено и имаш нужда от глътка въздух измежду хилядите задачи? Е, това зависи от теб, но може да направиш избор, който да те улеснява и да прави ежедневието ти малко по-лесно, свързано, комфортно, а защо не и по-щастливо.

 • Здравейте, щастливи семейства!

  Corolla Cross е първият SUV представител в модела Corolla и прави ясна заявка за това какво ще предложи на тези, които му се доверят. Динамика, свързаност, комфорт, пространство, безопасност и стил са нещата, които Toyota интегрира и в този нов модел. Всички те са характерни за моделите на Toyota, но тук имат изцяло нов облик на семеен, практичен SUV автомобил, който ще те накара да се усмихнеш.

 • Тествай я и се наслади на всички тези предимства:

  • Ново 5-то поколение хибридна система: плавно и комфортно управление с 1.8-литров хибриден двигател (140 к.с.) и повече динамика и нисък разход с 2.0-литровия хибриден двигател (197 к.с .)
  • Безопасност за теб и твоето семейство благодарение на Toyota T-Mate - интегрирани системи за безопасност Toyota Safety Sense 3  и системи за подпомагане на шофирането
  • Пространство и комфорт в стилно и характерно купе – толкова колкото е необходимо, за да може да пътуваш на дълги разстояния, но и да маневрираш спокойно в града
  • Контрол и предвидимост със Свързаните услуги с Toyota Smart Connect
  • Лесно управление на всички функции на автомобила и системите за забавление в новата мултимедийна система с 10.5“ дисплей и дигитален кокпит.

*Офертата от 369 лв. на месец е за Corolla Cross 1.8 хибрид, e-CVT, ниво Executive, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Цена на автомобила с бял цвят, неметалик: 62 390 лв. с ДДС
 • Финансирана сума: 43 743.00 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 20 572.06 лв с ДДС

Важи за бизнес клиенти.

След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на автомобил, сключени след 01.08.2023г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

 

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Новият Yaris Cross

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
от 285 лв./месец