1. New Cars
  2. Offers
  3. Aygo X
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Шофирайте отвисоко с Aygo X

Изберете сега Aygo X

Валидно до 10.06.2024
от 184 лв./месец

*Офертата от 184 лв. на месец е за 1.0l бензин, МТ, ниво Aygo X Play, бял цвят при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
  • Цена на автомобила с включено 5% ценово предимство: 31 150.50 лв. с ДДС
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка ,,Гражданска отговорност") според описаната схема: 10 360 лв. с ДДС.
  • Финансирана сума: 21 893 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.
След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

  • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
  • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време за договори за покупка, сключени след 05.09.2023г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България.

Офертата е валидна за AYGO X PLAY,  AYGO X PULSE и AYGO X ENVY. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

НАЙ-ГОРЕЩИЯТ КРОСОУВЪР В ГРАДА

Покори града с дръзкия и безпогрешно разпознавам дизайн на Toyota AYGO X.  Изтънчената и ясно изразена стилистика и безспорно “куул”  каросерията в два цвята излъчват оригиналност и загатват игрив характер. Aygo X предлага увереността на висок кросоъвър, но със специалните характеристики на градски модел . По-високата каросерия, впечатляващите 18” колела и повишената позиция на водача издигат града на твоето ниво. 

ДВИЖЕН ОТ ИМПУЛСА

С отлична отзивчивост и управляемост, Toyota Aygo X е най-добрият автомобил за „навигиране“ в модерните градски пространства и отвъд тях. Дълъг едва 3,7 метра, притежаващ възможността да се похвали с водещ за класа радиус на завиване, Aygo X е компактен, пъргав и лесен за паркиране – дори по оживени вътрешни улици. Отзивчивата автоматична трансмисия реагира безпроблемно на твоя стил на шофиране, а плавното превключване прави движението в града лесно и приятно.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Изберете сега Yaris

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ - САМО СЕГА С 2000 ЛВ. БОНУС

Валидно до 10.06.2024

от
213лв./месец