1. New Cars
  2. Надеждност и Гаранция
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Променете варианта

Land Cruiser 150 Special Edition
Надеждност и Гаранция

SUV

Land Cruiser 150 - Special Edition - SUV
Сребрист металик

Цена от

154980.0

Стандартен двигател

2.8 Дизел (204 к.с.)

Цените на Land Cruiser започват от

680 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

Land Cruiser 150 - Special Edition - SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Безопасност

Система за предотвратяване на удар със засичане на велосипедисти и пешеходци през нощта

Системата комбинира камера с радарна технология за да разпознае пешеходци, велосипедисти и други автомобили на пътя, при ниска степен на осветеност.

Интелигентен адаптивен круиз контрол

Интелигентният адаптивен круиз контрол на Toyota Safety Sense поддържа зададената скорост, като в същото време поддържа минимално предварително определено разстояние от автомобила движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост задейства спирачките.

Сервизиране

Инциденти се случват и на най-внимателните водачи. За щастие, независимо дали инцидентът е малък или голям, може да разчитате на сигурността на сервизната мрежа на Toyota. Обучените ни механици предоставят услуга, която е "от начало до края" и която цели да върне автомобилът ви в оригиналното си състояние.

Обучените механици на Toyota ще сервизират автомобила ви според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и т.н.). Ако има нужда от резервни части – използваме само оригинални Toyota части с минумум една година гаранция. А когато това е възможно ще осигурим и заместващ автомобил.