Икона по рождение. Завинаги неудържим.

Световна премиера на Land Cruiser

Land Cruiser е неудържим още откакто първото поколение покори връх Фуджи преди повече от 60 години. Той продължава да бъде уникален в способността си да ви закара сигурно до всяка една точка и обратно, съчетава безкомпромисно качество, издръжливост и надеждност с несравними офроуд възможности. Днес, новият Land Cruiser е също толкова безмилостен – с по-модерни технологии за движение, повече системи за безопасност и още по-добро представяне на всякакъв терен

Сила и устрем във всяка линия

Новият Land Cruiser продължава да подобрява репутацията си - сега с нов, по-модерен и грубоват дизайн. Всяка линия има ясна цел: като започнем от предния капак, оформен за подобрване на видимостта в центъра; високоиздръжливото, устойчиво на деформации уникално купе върху шаси; фаровете и отворите на предната решетка, разположени по-високо с цел да подобрят както безопасността, така и дълбочината на газене; новите двуцветни 19" алуминиеви джанти придават динамичност на профила. Отзад са стоповете с нов дизайн и LED стоп светлини.

/
/
На пътя или извън него, дръжте всичко под контрол

Теглене на екипировка, избягване на ями, битка с дъжд, сняг и лед - никой друг SUV автомобил не може да предложи уникалната комбинация от динамика на пътя и офроуд способностите на новия Land Cruiser. Той е оборудван със система за избор на режим на движение за различни терени, електронно управлявана Система с Кинетично-Динамично Окачване (KDSS), което оптимизира ефективността на предните и задни стабилизатори за по-добро представяне на пътя - вече сте готови за всичко, което е на пътя ви!

Газещ през реки, изкачващ хълмове, спускащ се по скалиста пътека - способността на Land Cruiser да преодолее сигурно най-тежките офроуд терени и да ви върне обратно е легендарна. Системата Multi-Terrain Monitoring (MTM) сега включва и изглед под автомобила и панорамен обзор, както и Multi-Terrain Select (MTS) система в коминация с crawl контрол - готови сте да покорявате и най-трудните маршрути.

/
/
Интелигентен контрол

Уникалното съчетание от функционалност, качество на изработката и внимание към детайла на новия Land Cruiser ви осигурява най-приятното пътуване по всеки терен. Комфортът в купето е станал още по-добър чрез въвеждането на предни вентилирани седалки, отопляемо предно стъкло и подгреваеми пръскалки на чистачките, както и обръщащи се при заден ход огледала. Новото приборно табло, централната конзола с нов дизайн на 8-инчовата Toyota Touch® 2 with Go мултимедийна система, и по-ергономичните, функционално подредени в отделни зони бутони. Скоостният лост и управлението на функциите на задвижването са лесни за използване при всякакви пътни условия.

Несравним източник на мощ

Новият Land Cruiser се задвижва от 2.8 l D-4D турбо-дизелов двигател, с автоматична или механична трансмисия. 2.8 D-4D двигателят разполага с електронно контролирана горивна система от типа инжекционен common-rail, която постига по-високо налягане и по-добър контрол на налягането при впръскване. При варианта с автоматична трасмисия, 2.8 D-4D двигателят е съчетан със 6-степенна супер-интелигентна електронно контролирана трансмисия (6 Super ECT) която представя няколко контролни системи, предназначени да подобрят както разхода на гориво, така и задвижването на автомобила.

Научете повече за Land Cruiser

Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка Подготви се за лятото Подготви се за лятото Вижте лятната оферта на Toyota за аксесоари Да покориш върховете на Европа Да покориш върховете на Европа По пътя с посланика на Toyota 4x4 @lebackpacker

Доколкото е възможно, цялата поднесена тук информация е вярна. Детайлите за спецификации и оборудването подлежат на местните изисквания и особености и могат, следователно да се различават от моделите на различните пазари. Моля, свържете се с Вашия местен дилър за подробна информация по оборудването и спецификациите. Цветът на автомобилите може леко да се разминава с този на снимките, публикувани тук.