Икона по рождение. Завинаги неудържим.

Световна премиера на Land Cruiser

Land Cruiser е неудържим още откакто първото поколение покори връх Фуджи преди повече от 60 години. Той продължава да бъде уникален в способността си да ви закара сигурно до всяка една точка и обратно, съчетава безкомпромисно качество, издръжливост и надеждност с несравними офроуд възможности. Днес, новият Land Cruiser е също толкова безмилостен – с по-модерни технологии за движение, повече системи за безопасност и още по-добро представяне на всякакъв терен

Сила и устрем във всяка линия

Новият Land Cruiser продължава да подобрява репутацията си - сега с нов, по-модерен и грубоват дизайн. Всяка линия има ясна цел: като започнем от предния капак, оформен за подобрване на видимостта в центъра; високоиздръжливото, устойчиво на деформации уникално купе върху шаси; фаровете и отворите на предната решетка, разположени по-високо с цел да подобрят както безопасността, така и дълбочината на газене; новите двуцветни 19" алуминиеви джанти придават динамичност на профила. Отзад са стоповете с нов дизайн и LED стоп светлини.

/
/
На пътя или извън него, дръжте всичко под контрол

Теглене на екипировка, избягване на ями, битка с дъжд, сняг и лед - никой друг SUV автомобил не може да предложи уникалната комбинация от динамика на пътя и офроуд способностите на новия Land Cruiser. Той е оборудван със система за избор на режим на движение за различни терени, електронно управлявана Система с Кинетично-Динамично Окачване (KDSS), което оптимизира ефективността на предните и задни стабилизатори за по-добро представяне на пътя - вече сте готови за всичко, което е на пътя ви!

Газещ през реки, изкачващ хълмове, спускащ се по скалиста пътека - способността на Land Cruiser да преодолее сигурно най-тежките офроуд терени и да ви върне обратно е легендарна. Системата Multi-Terrain Monitoring (MTM) сега включва и изглед под автомобила и панорамен обзор, както и Multi-Terrain Select (MTS) система в коминация с crawl контрол - готови сте да покорявате и най-трудните маршрути.

/
/
Интелигентен контрол

Уникалното съчетание от функционалност, качество на изработката и внимание към детайла на новия Land Cruiser ви осигурява най-приятното пътуване по всеки терен. Комфортът в купето е станал още по-добър чрез въвеждането на предни вентилирани седалки, отопляемо предно стъкло и подгреваеми пръскалки на чистачките, както и обръщащи се при заден ход огледала. Новото приборно табло, централната конзола с нов дизайн на 8-инчовата Toyota Touch® 2 with Go мултимедийна система, и по-ергономичните, функционално подредени в отделни зони бутони. Скоостният лост и управлението на функциите на задвижването са лесни за използване при всякакви пътни условия.

Несравним източник на мощ

Новият Land Cruiser се задвижва от 2.8 l D-4D турбо-дизелов двигател, с автоматична или механична трансмисия. 2.8 D-4D двигателят разполага с електронно контролирана горивна система от типа инжекционен common-rail, която постига по-високо налягане и по-добър контрол на налягането при впръскване. При варианта с автоматична трасмисия, 2.8 D-4D двигателят е съчетан със 6-степенна супер-интелигентна електронно контролирана трансмисия (6 Super ECT) която представя няколко контролни системи, предназначени да подобрят както разхода на гориво, така и задвижването на автомобила.

Научете повече за Land Cruiser

Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка Да покориш върховете на Европа Да покориш върховете на Европа По пътя с посланика на Toyota 4x4 @lebackpacker SUV гамата на Toyota SUV гамата на Toyota

Доколкото е възможно, цялата поднесена тук информация е вярна. Детайлите за спецификации и оборудването подлежат на местните изисквания и особености и могат, следователно да се различават от моделите на различните пазари. Моля, свържете се с Вашия местен дилър за подробна информация по оборудването и спецификациите. Цветът на автомобилите може леко да се разминава с този на снимките, публикувани тук.