1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете своя клас и двигател

Изберете ниво:

1 Option

 • Land Cruiser 150 - Special Edition - SUV

  Land Cruiser 150 Special Edition

  SUV

  Изберете двигател:


  от

  147 280,50 лв.

  154 980,00 лв.

  Автоматична 6-степенна (4х4) | 4X4

Роден като икона. Завинаги неудържим

Откакто първото поколение на модела изкачи планината Фуджи през 1951 г., Land Cruiser продължава да вълнува клиентите по целия свят с решимостта си да ви отведе навсякъде и да ви върне обратно. Днес новият Land Cruiser е също толкова безкомпромисен – предлагащ още по-модерни технологии за движение по пътя и извън него, системи за безопасност и динамични качества за справяне с всякакви терени.

Отидете навсякъде

Комбинирайки солиден външен дизайн с издръжливост при всякакви терени, при това с изключителен комфорт в интериора – легендарният Toyota Land Cruiser предлага едно възнаграждаващо сетивата пътуване, без значение кой маршрут поемате.

Целенасочено проектиран във всеки детайл

Всеки детайл от дизайна на Land Cruiser има ясна цел. Формата на предния капак подобрява видимостта в централната част на автомобила, а по-високо позиционираните светлини и отворите за охлаждане в радиаторната решетка спомагат за подобряване на защитата и дълбочината на газене при предизвикателни терени. 19-инчовите колела от леки сплави с ярко лаково покритие създават динамичен профил, а задните светлини с променен дизайн вече са с LED стоп светлини.

 

Под контрол, независимо от това какво предстои

Независимо дали тегли оборудване, избягва дупки или се бори с неблагоприятни метеорологични условия, Land Cruiser е оборудван с електронно модулирана система за кинетично динамично окачване (KDSS), имаща за цел оптимизиране на работата на предния и задния стабилизатор за превъзходно шофиране на пътя.

Готови да покорите и най-трудния терен

Задният диференциал с ограничено приплъзване (LSD) Torsen помага за подобряване на стабилността и сцеплението върху неравни пътища и хлъзгави повърхности. При завиване той ограничава разликата във въртящия момент между лявото и дясното колело, генерирана от спирачния момент на двигателя, с цел по-добра стабилност на автомобила. Навигирайте между неравностите и покорявайте сняг и лед с увереност.

Ненадминато качество, на което можете да разчитате

Land Cruiser е изпитван и тестван по целия свят, за да предложи ненадмината надеждност. Неговата изключително издръжлива, устойчива на деформации, уникална каросерия монтирана върху носеща рама има забележително ниво по отношение на възможността за контрол и техническа подкрепа за водача. Бъдете готови за следващото предизвикателство.

Изработен така, че да отговаря на вашите нужди

В интериора на Land Cruiser ще откриете страхотна комбинация от комфорт и функционалност. Изберете конфигурация на автомобила, адаптираща се към всичко, от което се нуждаете..

Свързаност в движение, на пътя и извън него

Където и да пътувате, Toyota Land Cruiser гарантира, че винаги ще имате достъп до оборудването, от което се нуждаете, благодарение на предлаганите първокласни технически решения и системи за контрол на автомобила.
 • Технологии които ви водят напред 9-инчов екран на мултимедията показва множество изображения от камери, разположени по периферията на автомобила, за да ви помогне да запазите пълен контрол над него. Контролни системи за движение извън пътя, включително Multi-Terrain Monitor (MTM) с изглед към терена под автомобила (Under-Vehicle Terrain View) и офроуд системата за избор на терен (Multi-Terrain Select -MTS), работят в комбинация със системата за „пълзене“ (Crawl Control) и ви помагат да опитомите и най-дивата територия.
 • Уникална система за следене на налягането в гумите 4,2-инчовият TFT мултиинформационен екран, позициониран при приборите на арматурното табло предоставя на водачите изчерпателни данни за автомобила и инфо-развлекателната система. Това включва системи за безопасност като TPMS, която ви позволява лесно да проверявате налягането на всяка отделна гума чрез дисплея.
 • Максимална ефективност с Drive Mode Select Изберете режим, който да отговаря на вашия начин на шофиране и/или условията за автоматично управление на двигателя, трансмисията, електрическото сервоуправление (EPS), хидравличното сервоусилване на волана с променливо усилване в зависимост от скоростта (VFC) и адаптивното променливо окачване (AVS).

ДИСТАНЦИОННИ УСЛУГИ

Технологични решения за ежедневието. С авангардните бордови дигитални системи, удобни дистанционни услуги и гама от системи за безопасност и асистенция T-Mate, вие винаги ще се чувствате с една крачка по-напред. Вашето пътуване може да стане още по-добро с помощта на Toyota Smart Connect. Насладете се на надеждна, базирана на облак навигация, гласов агент, както и информация за трафика и събития на пътя в реално време.
Opens in new window Открийте услугите MyT

Toyota T-mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Land Cruiser 150 включва T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви улеснят и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът е на селекция от основни системи, за пълното съдържание на T-Mate за Land Cruiser 150 вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Система за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка.

 • Адаптивен круз контрол (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост задейства спирачките и активира стоп светлините. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Асистент за пътните знаци

  Асистентът за пътните знаци на Toyota Safety Sense разпознава пътните знаци пред автомобила и показва полезна информация като текущите ограничения на скоростта и забрани за изпреварване на дисплея на вашето арматурно табло. Системата осигурява също и визуално и акустично предупреждение, в случай че не следвате знаците на пътя.

 • Асистент за следене на мъртвата зона

  Нашата система за наблюдение на мъртвата зона предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не сте видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване.

 • Предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране (RCTAB)

  Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще ви предупреди за тях и ще активира спирачките, за да ви помогне да избегнете сблъсък.

 • Панорамно изображение на автомобила

  Паркирането е по-лесно и по-безопасно с тази система, която комбинира изображения от четири камери, за да създаде почти 360-градусов изглед на заобикалящата ви среда.