1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla Sedan
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

НОВАТА COROLLA СЕДАН

ПО-ИЗРАЗИТЕЛНА. ПО-УМНА. ПО-СИГУРНА
Ето първият Ви поглед към новата и усъвършенствана Corolla седан. Подобрена, с изискан външен вид и съвременен интериорен дизайн, интуитивни технологии и 5-то поколение хибридна система, за още повече забавление зад волана, любимата на света Toyota вече е по-добра от всякога. Застанете крачка пред останалите, бъдете първи по ред при представянето на новата Corolla Touring Sports.
Стилна нова предна решетка
LED предни светлини
Спортни 18-инчови GR SPORT машинни обработени алуминиеви колела в тъмносиво
Елегантен и динамичен

Стилна нова предна решетка

Долната решетка с нов дизайн, с боядисана в гланц мрежеста шарка, създава по-солидна визия.

LED предни светлини

Предните LED светлини осигуряват отлична интензивност и видимост, като използват много малко енергия. Светодиодните елементи са подредени в клъстери, които образуват елегантни извити линии, съотвестващи на елегантния дизайн на автомобила.

Спортни 18-инчови GR SPORT машинни обработени алуминиеви колела в тъмносиво

Със специален дизайн за модела GR SPORT, напълно новите 18-цолови алуминиеви колела изразяват спортния характер на автомобила. Разпознаваемият симетричен дизайн осигурява силна координация и триизмерни характеристики, осигурявайки допълнителна дълбочина и динамика на модела GR SPORT.

Елегантен и динамичен

TКаросерията на Corolla седан се характеризира с изискани, плавни линии, а неговият фин силует и широка стойка му придават неоспоримо усещане за мощ.

Откроете се със стил

Първото нещо, което забелязвате при Corolla седан, е смелата и динамична външност, която може да стане още по-впечатляваща с избор от нашите опции за двуцветна каросерия. От привличащи вниманието Bi-LED предни светлини и стилна нова предна решетка до завладяващото ниво GR SPORT, дизайн като този е невъзможно да бъде пренебрегнат.

Седнете и се отпуснете

Предлагайки широкомащабна технология и водещ в класа комфорт за всеки пътник, Corolla седан е с дизайн, вдъхновен от Вас.

Чувство за стил

Ако смятате, че Corolla седан изглежда добре отвън, просто изчакайте, докато се качите в автомобила. Нашите дизайнери са избрали комбинация от висококачествени материали, които изглеждат зашеметяващо в съчетание – и също така осигуряват приятно разнообразие от текстури. Стилните спортни седалки придават перфектен завършек на визията. Светлината трансформира пространството повече от всичко друго, а Corolla разполага с амбиентно вътрешно осветление в цялия интериор. Светлината е хладен нюанс на синьо и бяло, придавайки на интериора стилно, спортно усещане. Това е малка подробност, но една от многото, които създават автомобил, който ще ви хареса да шофирате.

Технология за живота

Интуитивната технология може да издигне на ново ниво всяко пътуване. Запознайте се с Toyota Smart Connect. Насладете се на безпроблемна облачна навигация, гласов агент, както и информация за трафика в реално време и събития на пътя. Новият 10,5-инчов сензорен екран безпроблемно интегрира Apple CarPlay и Android Auto™ във Вашето табло, осигурявайки достъп до любимите Ви приложения за смартфон, както и богата информация касаеща шофирането. Инструменталният дисплей за водача също е претърпял трансформация - с нов 12,3-инчов комбиниран прибор, който може да се персонализира според предпочитанията му работи в четири различни режима: Casual, Smart, Sport и Tough.

Свържете се с Вашата Toyota отвсякъде.

Интелигентният кокпит поддържа в синхрон всичко между Вашия автомобил и смартфона Ви. Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на Вашия смартфон отваря един свят на свързаност. Проследявайте пътуванията, планирайте сервизно обслужване или дори подобрете своя стил на шофиране на хибрид с натискането на един бутон. Управлявайте дистанционно климатичната система, за да охладите и затоплите автомобила си, преди да шофирате. Преобразете всеки ден с Toyota Smart Connect+.

Безкомпромисна мощност

По-добра динамика без компромис с ефективността. Нашата самозарядна хибридна технология от пето поколение Ви осигурява подобрено ускорение и мощност, без увеличаване на емисиите на CO2. Новият усъвършенстван 2.0L двигател дори осигурява намалени емисии.

Удоволствие от шофирането

Хибридните модели на Toyota са удоволствие за шофиране. Те функционират невероятно плавно и реагират отзивчиво – а когато шофирате през града, се наслаждавате на блажената тишина на изцяло електрическия режим. Освен това пестят гориво и намаляват емисиите, като същевременно са толкова лесни за управление, колкото обикновен автомобил. И тъй като се самозареждат, никога не е нужно да ги включвате в мрежата. Така че не е изненада, че хибридите на Toyota са избрани от над 12 милиона шофьори по целия свят.

Открийте забавлението от шофирането

Всички GR SPORT модели се задвижват от авангардна пълнохибридна система. Насладете се на тръпката от шофирането с хибридна система с 1,8-литров двигател, която предлага страхотна мощност и ускорение, съчетани с нисък разход на гориво и емисии на CO2. Платформата TNGA на Toyota осигурява фантастична управляемост и по-нисък център на тежестта за едно вълнуващо шофиране.

Toyota T-mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да Ви предложи водещи за класа функции за безопасност, Toyota Corolla Touring Sports е с интегриран T-Mate – Вашият полезен партньор при шофиране. Той включва най-новото поколение Toyota Safety Sense, както и възможността за актуализиране на функциите по въздуха.
  • Чувство за безопасност Подобренията в работата и функционалността на системите включват Acceleration Suppression, система която реагира на внезапно подаване на газ при движение с ниска скорост; асистенция за избягване на сблъсък при завой в кръстовище; Emergency Steering Assist, асистент с управление при опасна ситуация, който вече може да реагира на приближаващи превозни средства; избягване на страничен сблъсък и намаляване на скоростта в завой. Актуализациите на софтуера по въздуха ще поддържат функциите актуални и ще позволят добавянето на нови.
  • Асистенция при шофиране Нашата система за наблюдение на сляпата за водача зона го предупреждава за всякакви превозни средства, които той може да не вижда в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване. Corolla Touring Sports също така разполага със система за спешно повикване при инцидент E-Call и адаптивна система за дълги светлини.
  • Асистенция при паркиране Освен това, Corolla Touring Sports е оборудвана с други иновативни функции на T-Mate за подпомагане на паркирането, сред тях асистент за безопасно излизане от автомобила, система за напомняне за забравени вещи на задната седалка и предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране. Те ви дават увереност и създават още по-безопасна среда за шофиране за Вас и другите участници в движението.

Toyota Corolla седан галерия 

ИЗСЛЕДВАЙТЕ ГАМАТА НА COROLLA

Един размер не винаги съотвества на всички. Нашата гама Corolla Hybrid е проектирана с набор от функции, за да отговаря най-добре на Вашите индивидуални нужди за комфорт и практичност.