1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla Hatchback
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

НОВАТА COROLLA HYBRID ХЕЧБЕК

ПО-ИЗРАЗИТЕЛНА. ПО-УМНА. ПО-СИГУРНА.
Ето първият Ви поглед към новата и усъвършенствана Corolla хечбек. Подобрена, с изискан външен вид и съвременен интериорен дизайн, интуитивни технологии и 5-то поколение хибридна система, за още повече забавление зад волана, любимата на света Toyota вече е по-добра от всякога. Застанете крачка пред останалите, бъдете първи по ред при представянето на новата Corolla хечбек.
Стилна нова предна решетка
Впечатляващи Bi-LED предни светлини
Спортни 18-инчови GR SPORT машинно обработени алуминиеви колела в тъмносиво
Съвременни задни комбинирани светлини
Отличителна задна броня

Стилна нова предна решетка

Долната решетка с нов дизайн, с боядисана в гланц мрежеста шарка, орнаменти с C-образен вид и по-широки рамки на светлините за мъгла създава по-солидна визия.

Впечатляващи Bi-LED предни светлини

Вдъхновени от внушителните черти на хищна птица, изострените и хоризонтални „J-образни“ предни светлини осигуряват интензивен и харизматичен вид. Използвайки иновативни светодиоди с LED елементи с двойни снопове, се насладете на уникалната комбинирана функция на светлините за габарити и мигачи.

Спортни 18-инчови GR SPORT машинно обработени алуминиеви колела в тъмносиво

Със специален дизайн за модела GR SPORT, напълно новите 18-цолови алуминиеви колела изразяват спортния характер на автомобила. Разпознаваемият симетричен дизайн осигурява силна координация и триизмерни характеристики, осигурявайки допълнителна дълбочина и динамика на модела GR SPORT.

Съвременни задни комбинирани светлини

Подчертавайки модерното усещане, създавано от автомобила, и осигурявайки отлична видимост, в новата гама бяха въведени задни комбинирани светлини с нов дизайн. Разпръскващата светлина вътрешна леща създава повърхностно осветление и предлага привлекателен външен вид.

Отличителна задна броня

Изключителният вид на задната броня предлага изцяло нов дизайн, който изразява модерния, спортен външен вид на автомобила. Изработен на база новата TSOP технология материал, той осигурява изключителна здравина и превъзходна рециклируемост.

Откроете се със стил

Първото нещо, което забелязвате при Corolla Хечбек, е смелата и динамична външност, която може да стане още по-впечатляваща с избор от нашите опции за двуцветна каросерия. От привличащи вниманието Bi-LED предни светлини и стилна нова предна решетка до завладяващото ниво GR SPORT, дизайн като този е невъзможно да бъде пренебрегнат.

Седнете и се отпуснете

Предлагайки широкомащабна технология и водещ в класа комфорт за всеки пътник, Corolla хечбек е с дизайн, вдъхновен от Вас.

Чувство за стил

Ако смятате, че Corolla седан изглежда добре отвън, просто изчакайте, докато се качите в автомобила. Нашите дизайнери са избрали комбинация от висококачествени материали, които изглеждат зашеметяващо в съчетание – и също така осигуряват приятно разнообразие от текстури. Стилните спортни седалки придават перфектен завършек на визията. Светлината трансформира пространството повече от всичко друго, а Corolla разполага с амбиентно вътрешно осветление в цялия интериор. Светлината е хладен нюанс на синьо и бяло, придавайки на интериора стилно, спортно усещане. Това е малка подробност, но една от многото, които създават автомобил, който ще ви хареса да шофирате.

Технология за живота

Интуитивната технология може да издигне на ново ниво всяко пътуване. Запознайте се с Toyota Smart Connect. Насладете се на безпроблемна облачна навигация, гласов агент, както и информация за трафика в реално време и събития на пътя. Новият 10,5-инчов сензорен екран безпроблемно интегрира Apple CarPlay и Android Auto™ във Вашето табло, осигурявайки достъп до любимите Ви приложения за смартфон, както и богата информация касаеща шофирането. Инструменталният дисплей за водача също е претърпял трансформация - с нов 12,3-инчов комбиниран прибор, който може да се персонализира според предпочитанията му работи в четири различни режима: Casual, Smart, Sport и Tough.

Свържете се с Вашата Toyota отвсякъде

Интелигентният кокпит поддържа в синхрон всичко между Вашия автомобил и смартфона Ви. Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на Вашия смартфон отваря един свят на свързаност. Проследявайте пътуванията, планирайте сервизно обслужване или дори подобрете своя стил на шофиране на хибрид с натискането на един бутон. Управлявайте дистанционно климатичната система, за да охладите и затоплите автомобила си, преди да шофирате. Преобразете всеки ден с Toyota Smart Connect+.

Безкомпромисна мощност

По-добра динамика без компромис с ефективността. Нашата самозарядна хибридна технология от пето поколение Ви осигурява подобрено ускорение и мощност, без увеличаване на емисиите на CO2. Новият усъвършенстван 2.0L двигател дори осигурява намалени емисии.

Удоволствие от шофирането

Хибридните модели на Toyota са удоволствие за шофиране. Те функционират невероятно плавно и реагират отзивчиво – а когато шофирате през града, се наслаждавате на блажената тишина на изцяло електрическия режим. Освен това пестят гориво и намаляват емисиите, като същевременно са толкова лесни за управление, колкото обикновен автомобил. И тъй като се самозареждат, никога не е нужно да ги включвате в мрежата. Така че не е изненада, че хибридите на Toyota са избрани от над 12 милиона шофьори по целия свят.

Открийте забавлението от шофирането

Всички GR SPORT модели се задвижват от авангардна пълнохибридна система. Насладете се на тръпката от шофирането с хибридна система с 1,8 или 2,0-литров двигател, която предлага страхотна мощност и ускорение, съчетани с нисък разход на гориво и емисии на CO2. Платформата TNGA на Toyota осигурява фантастична управляемост и по-нисък център на тежестта за едно вълнуващо шофиране.

Toyota T-mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да Ви предложи водещи за класа функции за безопасност, Toyota Corolla хечбек е с интегриран T-Mate – Вашият полезен партньор при шофиране. Той включва най-новото поколение Toyota Safety Sense, както и възможността за актуализиране на функциите по въздуха.
  • Чувство за безопасност Подобренията в работата и функционалността на системите включват Acceleration Suppression, система която реагира на внезапно подаване на газ при движение с ниска скорост; асистенция за избягване на сблъсък при завой в кръстовище; Emergency Steering Assist, асистент с управление при опасна ситуация, който вече може да реагира на приближаващи превозни средства; избягване на страничен сблъсък и намаляване на скоростта в завой. Актуализациите на софтуера по въздуха ще поддържат функциите актуални и ще позволят добавянето на нови.
  • Асистенция при шофиране Нашата система за наблюдение на сляпата за водача зона го предупреждава за всякакви превозни средства, които той може да не вижда в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване. Corolla хечбек също така разполага със система за спешно повикване при инцидент E-Call и адаптивна система за дълги светлини.
  • Асистенция при паркиране Освен това, Corolla хечбек е оборудвана с други иновативни функции на T-Mate за подпомагане на паркирането, сред тях асистент за безопасно излизане от автомобила, система за напомняне за забравени вещи на задната седалка и предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране. Те ви дават увереност и създават още по-безопасна среда за шофиране за Вас и другите участници в движението.

Toyota Corolla хечбек галерия 

ИЗСЛЕДВАЙТЕ ГАМАТА НА COROLLA

Един размер не винаги съотвества на всички. Нашата гама Corolla Hybrid е проектирана с набор от функции, за да отговаря най-добре на Вашите индивидуални нужди за комфорт и практичност.