Новата Toyota Camry

Най-изисканият хибрид

Новата Toyota Camry е печеливша комбинация. Тя взима най-доброто от изтънчената елегантност на качествения седан и добавя всички добри страни на Toyota Hybrid, заедно с модерната технология, забележителното представяне, елегантения дизайн и удобството. Резултатът е невероятно изживяване зад волана.

Следващо ниво хибридна технология

Този автомобил е наистина вълнуващ за шофиране. Toyota e пионер в производството на Хибриди от 20 г. и сега представя следващото поколение на технологията в Camry. Качествата на Хибрида са издигнати вече на друго равнище. Новият 2.5-литров двигател притежава забележителна мощност и въртящ момент, комбиниран с отлична икономия на гориво, ниски нива на CO2 емисии и невероятно тихо шофиране, което е дори още по-тихо заради допълнителното обезшумяване, което намалява звука и от шосето и вятъра.

Проектиран и конструиран върху новата TNGA платформа

Новата Camry Hybrid e създадена върху TNGA платформата, за да направи шофирането още по-вълнуващо. Устойчивото шаси, по-ниският център на тежестта и модерното двойно независимо окачване осигуряват отлично следене на пътя, удобство и чувство за контрол.

/

Заяви пробно шофиране на Toyota автомобил

Избери дата, избери автомобил и се наслади на удоволствието да управляваш Toyota!

Автомобил с какъв двигател желаете да шофирате?

Хибрид
Бензин
Дизел
Нямам предпочитания
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Има непопълнени полета

Кога желаете да направите своето пробно шофиране?

Има непопълнени полета
Има непопълнени полета
Промени
Избраният от Вас модел и задвижване на автомобила:
Промени
Избран търговец:

Благодарим Ви!

Вашата заявка е получена успешно и в момента се обработва. До 24 часа наш представител ще се свърже с Вас, за да уточни детайлите на пробното шофиране и модела Toyota, който желаете да изпитате.

Безупречно свързани

Отпуснете се в изисканото купе, което комбинира елегантен дизайн, качествени материали и удобството на широко пространство на предните и задните седалки, както и достатъчно място за всичкия ви багаж. Изобилието на технологии допълва изживяването с детайлна интегрирана информация, представена на трите дисплея, вкл. и цветния Head-up дисплей, който прави навигацията още по-лесна. Аудио системата JBL с девет високоговорителя вдъхва живот на музиката, докато безжичното зарядно за телефона ви избавя от досадните кабели.

/

Toyota Safety Sense

Повече за Camry и хибридите на Toyota

Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Фернандо Алонсо e най-новото попълнение на Toyota Gazoo Racing за сезон 2018 Празнуваме 20 години лидерство в хибридната технология Празнуваме 20 години лидерство в хибридната технология През последните 20 години много неща се промениха - от начина, по който общуваме и се забавляваме до начина, по който виждаме света около нас. Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят.