1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

КОМПАКТЕН, ПЪРГАВ И РАЗЛИЧЕН, AYGO ИЗПЪКВА СРЕД ТЪЛПАТА

0.0

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

Детайли, които се отличават

Ярко, смело и отличително, AYGO свети с LED светлини отпред и LED светлинни водачи отзад - за нощна визия, която няма да остане незабелязана

Винаги свързано

Интелигентнa, безопаснa и леснa за употреба, смартфон интеграцията при AYGO е най-добрият втори пилот в живота ти. С любимите ти приложения за смартфон, сега със 7" сензорен екран на AYGO и гласово управление на телефона на твое разположение, получаваш упътвания, свързан си и се забавляваш безкрайно в AYGO.

Изследвай нова посока

Животът е по-забавен, когато отиваш там, където те води настроението. Компактно, гладко, и въпреки това пъргаво, AYGO без усилия преминава през тесни улички, пренаселени булеварди и се събира на тесни. Нека твоят импулс те води.

AYGO ГАЛЕРИЯ