Спестяват ли ви пари хибридните автомобили?

Със сигурност! Вижте как:

Много хора смятат, че поддръжката на хибридните автомобили е по-скъпа от тази на конвенционалните и че те са по-скъпи за покупка и ремонт, но това не е вярно. Напредъкът в технологиите и нарастващата популярност на хибридите намалиха разходите, така че в много сравнения при автомобили от един същи клас, те не са по-скъпи за поддръжка и експлоатация, отколкото техните конвенционални колеги.

Дали хибридът ще ми спести пари?


По-ниският разход на гориво намалява общата сума, необходима за експлоатация на автомобила. В града, Toyota Hybrid много често се задвижва само от електрически мотор, използвайки електричеството, което сам е генерирал, и без да използва гориво. Това е едно сериозно спестяване в дългосрочен план, тъй като горивото в резервоара може да бъде "изравнено".

Покупка на хибриден автомобил

Специални условия на финансиране

Ниски разходи на притежание на хибриден автомобил

Ниски разходи на поддръжка
и по бавно износване

Хибридните коли запазвате цените си при втора ръка продажба

Висока стойност
на пазара за
коли втора ръка

Разходи за обслужване на Toyota Hybrid


В много отношения хибридните автомобили приличат на конвенционална кола, но основната разлика е, че хибридите са в състояние да използват за задвижване електричество, както и бензин. Това означава, че хибридният автомобил има сложна никелова батерия за съхранение на електирческа енергия, а също и електрически двигател, който позволява движението в електически режим.

Тази технология непрекъснато се усъвършенства от Toyota като се подобряват нейната надеждност и ефективност до степен, в която поддръжката на хибридния автомобил, разходите и честотата на обслужване не са по-високи, отколкото за конвенционалните автомобили. Обслужването на Toyota Hybrid е сравнимо като цена със същия клас конвенционални автомобили. То може да бъде извършено във всеки оторизиран сервиз на Toyota в страната.

Има ли допълнителни разходи за поддръжка при управлението на хибрид?


Сложната никелова батерия на хибрида може да бъде скъпа, но Toyota предлага 6 години, 200 000 км гаранция за автомобилите си, а хибридната батерия се включва в програмата "10 години безплатна грижа". а безплатно в сервизите на Toyota.

Научете повече за хибридите на Toyota

ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Алонсо сяда в спортния хибрид на Toyota Фернандо Алонсо e най-новото попълнение на Toyota Gazoo Racing за сезон 2018 Празнуваме 20 години лидерство в хибридната технология Празнуваме 20 години лидерство в хибридната технология През последните 20 години много неща се промениха - от начина, по който общуваме и се забавляваме до начина, по който виждаме света около нас.