1. Electrified
  2. Plug-In Хибриди
  3. Шофиране
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ЗАБАВНИ И ЕФЕКТИВНИ ЗА ШОФИРАНЕ

С по-ниски емисии на CO2 и по-добра икономия на гориво в сравнение с конвенционален автомобил с двигател с вътрешно горене, Plug-in хибридите осигуряват превъзходната ефективност, която водачите са очаквали. Нещо повече, те осигуряват невероятните предимства на електрифициран автомобил, включително мощен моментален въртящ момент и напълно безшумно вътрешно пространство. Резултатът е приятно и вълнуващо изживяване при шофиране.

MyT УСЛУГИ ЗА СВЪРЗАНОСТ

От проверка на състоянието на батерията и текущия обхват на шофиране до програмиране на времена за презареждане и дори предварително охлаждане/загряване на купето – приложението за смартфон MyT ви помага да извлечете максимума от своя Toyota Plug-in Hybrid.
Открийте повече за приложението MyT Opens in new window

Трайна сила

Като всеки компонент в Toyota, батериите в нашите Plug-in хибриди са проектирани за продължителен живот. Всяка батерия се предлага с 10 години/100 000 км безплатна грижа за батерията. Схемата за последващо рециклиране на Toyota гарантира, че с батериите се работи безопасно и отговорно в края на техния живот. В момента оторизираните сервизи на Toyota се стремят да рециклират максимално излезлите от употреба хибридни батерии.