1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Какъв е автономният пробег на хибрид?

КАКЪВ Е АВТОНОМНИЯТ ПРОБЕГ НА ХИБРИД?

ПОПИТАЙТЕ TOYOTA HYBRID?

Свободата на самозаряден хибрид

За разлика от случая с автомобил изцяло на ток, при хибрид Toyota няма нужда да се тревожите относно пробега. Точно като при конвенционален автомобил, когато ви свърши горивото, просто зареждате и продължавате по пътя си.

И тъй като всички хибриди Toyota са със самозарядна технология, няма нужда да ги включвате към електрическата мрежа, за да зареждате батериите им. Това е възможно, тъй като при падане на батерията тя се зарежда с мощността, която остава в излишък от двигателя с вътрешно горене. И това не е всичко. Нашите хибриди разполагат с технология за регенеративно спиране - така че когато спирате или се движите с "равна газ", генераторът произвежда електричеството, което ще бъде съхранено в батерията за използване по-късно.

Всe още имате въпроси като например какъв е пробегът на хибрид? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.