1. Electrified
 2. Battery electric
 3. Toyota bZ
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Отидете отвъд нулевите емисии с Toyota bZ

Това е зората на една вълнуваща нова ера. Отвъд нулевите емисии, изцяло новата серия bZ трансформира живота и преживяванията. Нашата мисия е да подобрим мобилността за всички. Представяне на следващото поколение иновативни електрически превозни средства: безпроблемно сливане на елегантен, модерен дизайн и изключителни възможности, това е шофиране с нулеви емисии. Намалете въздействието си върху планетата, насладете се на изключителна производителност и оценен набор от водещи в класа иновативни функции със серията Toyota bZ. Toyota bZ е още една стъпка в нашите усилия към устойчиво общество. Време е да отидете отвъд нулата и да откриете Toyota bZ.

Вдъхновяващи възможности

Ориентиран към човека дизайн, по-добра мобилност за всички

Отвъд нулата е нещо много повече от по-ниско въздействие върху околната среда, колкото и важна да е тази стъпка. Амбицията е да осигурим по-добра мобилност за всички, предоставяйки продукти и услуги, които подобряват удоволствието от шофирането, като същевременно поддържат безопасността на всички участници в движението. Благодарение на специалната нова платформа за електромобили, родена от свежо мислене, серията Toyota bZ отговаря на тези и повече очаквания. Целта му е да направи мобилността достъпна и забавна за всички, за да изгради по-добро общество.

4 стълба на Toyota Bz

Новата EV платформа е разработена, за да помогне за реализирането на тези ценности.

 • Вие и околната среда
   
  В Toyota не става дума само за оставяне на нулеви емисии, но и за увеличаване на енергийната ефективност в целия автомобил. Това означава да се вземе предвид енергията, която автомобилът използва за движение, включително възобновяема енергия, като слънчева енергия, за да генерира електричество и да увеличи максимално своя обхват. Като част от стремежа на Toyota да намали консумацията на енергия и отпадъците, компонентите и материалите на батериите могат да бъдат запазени за бъдеща повторна употреба или дори рециклирани в нови батерии.
 • Вие и колата
   

  Представяме ви нов вид вълнение с акумулаторните електрически превозни средства. Вашият автомобил е нещо повече от просто транспортно средство – Toyota bZ разбира, че трябва да бъде вашият интелигентен партньор. Тези акумулаторни електрически превозни средства използват най-новите технологични функции, за да осигурят брилянтна свързаност, докато плавното ускорение и отличното управление правят шофирането превъзходно забавление.

   

 • Вие и други
   
  Превръщане на пространството за пътуване в социално пространство, събиране на семейството и приятелите заедно. Тихи, просторни и луксозно удобни автомобили Toyota bZ ще предложат отлична среда за споделени преживявания. Ще намерите достатъчно място за всички да си взаимодействат, да споделят идеи и да се отпуснат при по-дълги пътувания.
 • Вие и обществото
   

  С мобилност с нулеви емисии и интелигентна технология, съчетана с изключителен капацитет на батерията и най-добрата безопасност в класа, Toyota bZ създава по-безопасно общество, в което всеки се радва на по-голямо спокойствие.

   

Защо да изберете електрически акумулатор на Toyota?

С над 25-годишен опит, Toyota води пътя към изцяло електрическо бъдеще. С повече от 18 милиона електрифицирани превозни средства вече на пътя и 17 електрифицирани модела, от които можете да избирате, Toyota продължава да предоставя изключителни иновации, които правят клиентите щастливи по целия свят. Благодарение на богатия опит в разработването на технология за батерии и ефективно управление на енергийните потоци, електрическите превозни средства на Toyota предлагат надеждна и дълготрайна производителност.

 

Ново измерение в дизайна

От форма до функция, всеки елемент от Toyota bZ4X Concept е проектиран да подобри вашето изживяване. Със свободата да погледнем отвъд една вълнуваща нова ера, нашите дизайнери създадоха истински SUV с уникално отношение и присъствие. Просторната и отворена кабина предлага ново измерение в интериорния дизайн, служейки като „хъб“, където можете активно да общувате с другите.

 

Започнете пътуването си отвъд нулата

Абонирайте се за бюлетина на Toyota bZ и получавайте най-новите новини и актуализации направо във входящата си кутия. С първия модел от серията Toyota bZ, наличен от средата на 2022 г., няма да искате да пропуснете нищо.

Регистрирайте се Научете повече за електричеството

e-TNGA платформа